Denizli'den Kaç Firma Katıldı?

Denizli'den Kaç Firma Katıldı?

Dünyanın en büyük iki ev tekstili fuarından bir tanesi olan ve bu sene 24.'sü yapılan İstanbul Uluslararası Evteks Fuarı Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin tarafından yapılan tören ile açıldı.

A+A-

Fuarda bu sene toplamda ortalama 800 stand açılırken bu standlardan 95’ini Denizlili firmalar oluşturdu.

Evteks Fuarına Denizli’den katılımda bulunan heyette ise AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Sarıkaya, BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen bulunuyor.

Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin fuarın açılış konuşmasında; Türkiye ihracatında ev tekstili sektörünün önemine vurgu yaparken, Evteks 2018 Fuarına Denizli firmalarınca yüksek katılım olduğunu, büyük bir bölümü havlu ve bornoz üreticisi olan Denizli firmalarının Türkiye havlu ihracatının ortalama  %70 ini karşıladığını dile getirdi.

Ev tekstili sektöründeki son yeniliklerin sergilendiği, modaya yön veren ürünlerin ziyaretçilerle buluştuğu ve tüm hızla süren Evteks fuarına bu sene de ilginin büyük olduğunu görüldü.

TURKISH TOWELS EVTEKS’TE…

Bu sene organize edilen fuarda, Denizli İhracatçılar Birliğinca açılan standda “Turkish Towels” markasının tantımı da yapıldı. Yoğun bir ilgi gören standa, gelen ziyaretçilere DENİB’in yürütmekte olduğu faaliyetler ile alakalı da bilgiler veriliyor.

Fuarın ilk gününde Denizli heyeti ile beraber standları ziyaret eden Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Hüseyin Memişoğlu, EVTEKS fuarının Denizli için son derece mühim bir fuar olduğunu vurgulayarak, katılımcılara başarılı ve bol kazançlı bir fuar dileklerini iletti.

24. Evteks Fuarı’nın 28 Nisan Cumartesi günü sona ereceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.