Denizli Emniyeti Halkın Güvenliği İçin Çalışıyor

Denizli Emniyeti Halkın Güvenliği İçin Çalışıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri Denizli halkının güvenliği ve refahı için gece gündüz demeden çalışıyor. İşte ekipler tarafından yapılan son 3 operasyon.

A+A-

DENİZLİ’DE ÇALDILAR, ANTALYA’DA SATTILAR

Denizli Anafartalar Mahallesinde gerçekleşen inşaattan 750 tane demir pano (inşaat kalıbı) ve 500 tane demir direğin ki değeri 100.000 TL, çalınması olayında Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çalınan malzemelerin 2 kamyonete yüklenip Antalya’daki bir hurdacıya satıldığını belirledi. Yapılan operasyon ile olayın zanlıları B.U. ve S.D. yakalandı. Çalınmış olan malzemeler bulunup müştekiye teslim edildi. Zanlılar B.U. ve S.D ise adli mercilere gönderildi.

İSTANBUL’A TESLİM ETMELERİ GEREKEN TEKSTİL MALZEMELERİNİ ANKARA’YA GÖTÜREREK ÇALDILAR!

06 Eylül 2018’de Denizli’nin Akhan Mahallesinde hizmet eden tekstil firmasına ait olan 250 bin TL’lik çarşaf tekstil malzemesinin ‘Güveni Kötüye Kullanmak” sureti ile dolandırılması olayı hakkında yapılmış olan çok yönlü araştırmalar ve çalışmalar sonucunda müştekiye ait olan 250 bin TL’lik çarşaf ve tekstil malzemeleri Ankara’da bulundu ve müştekiye teslim edildi. Dolandırıcılık olayı hakkında 5 zanlı Ankara’da yakalanıp adli mercilere gönderildi.

POLİSİZ SAVCIYIZ DEDİLER GERÇEK POLİSLERE YAKALANDILAR!

Kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtmış olan zanlılara yönelik yapılmış olan çalışmalarda 04 Eylül 2018 günü Yenişehir Mahallesinde müştekiyi telefonla arayıp kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtan zanlı müştekiye kimlik bilgilerinin değişik terör örgütleri tarafından kullanıldığını, kuyumcu soygunu yapıldığını, zanlı şahısları yakalamak amacı ile bankadaki paralarını ya da evde bulunan ziynet eşyalarını vatandaşı telefonda sürekli konuşturarak ve yönlendirerek ikna etme yeteneğini kullanıp ikna ederek belirtmiş oldukları yere poşet içinde ziynet eşyalarını, paralarını bıraktırıp veya kendisini polis olarak tanıtmış olan şahsa elden teslim ettirmek suretiyle müştekileri dolandırmış olan zanlı 3 tane burma bilezik, 2 tane hediyelik bilezik, 1 tane çift küpe, 1 tane yüzük, 2 tane yarım altın, 10 tane cumhuriyet altını, 30 tane hediyelik altın, 1 tane tam altın, 30 Dolar, 30 Euro ve 10.800 TL parayla beraber bir şüpheli şahıs Urfa’nın Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri ile yapılmış olan ortak çalışma sonucunda 06 Eylül 2018 günü yakalandı. 07 Eylül 2018 tarihinde adli mercilere sevk edilen zanlı tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.