Denizli Emniyetinden  2 Başarılı Operasyon

Denizli Emniyetinden  2 Başarılı Operasyon

Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Denizli’de narkotik suçlarının önlenmesi amacı ile operasyonlar yapıldı.

A+A-

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından alınmış olan istihbari bilgiler ve ekiplerin sürdürdüğü çalışmalar doğrultusunda ilimizde uyuşturucu madde satışının önlenmesi ve uyuşturucu madde satışı yapmak isteyen sokak satıcılarının belirlenmesi amacı ile çalışmalara başlanıldı.

Apart Bölgelerinde

Yürütülen çalışmalar sonucunda görevli ekipler tarafından bilhassa Denizli’de apartların olduğu bölgelerde şüpheli şahıslar takip edilip uyuşturucu madde satışı yapmak isteyen sokak satıcıları belirlendi. Gerekli güvenlik tertibatı alındıktan sonra  iki farklı apartta arama faaliyeti yapıldı. Yapılan aramalarda 700 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek 4 İranlı şahıs yakalandı.

Yine devam eden çalışmalarda şüpheli bir araç görevli ekipler tarafından takibe alındı. Kovalamaca sırasında araç durduruldu. Araçta yapılan aramada 52 gram eroin maddesi ele geçirildi.

Yapılan başarılı operasyonlar sonucunda gerçekleştirilen aramalarda toplam 700 gram metamfetamin, 52 gram eroin ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 12.000 Türk Lira’sına el konuldu.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan yakalanan 6 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklandı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.