Denizli Emniyetinden Dev Operasyon!

Denizli Emniyetinden Dev Operasyon!

Uyuşturucu madde suçları ile mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü görevlileri sokak satıcılarına darbe vurdu.

A+A-

Uyuşturucu madde sevk ve ticaretine ile alakalı almış oldukları istihbari bilgileri değerlendirmiş olan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri yolcu otobüsünde kamufle olan bir şahsı uyuşturucu maddeyle yakaladı. Yolcu görünümünde olan U.G. adındaki zanlının cips paketi içine sakladığı 100 gram metamfetamin maddesi ekiplerin titiz aramasıyla bulundu.

Kaçarken Arabadan Attılar

Görevliler tarafından sürdürülen bir başka çalışmada ise Antalya’dan temin ettikleri eroin maddesini Denizli’ye getirip satmaya çalışan yabancı kökenli şahıslar takibe alındı. A.A. ve H.M. adındaki zanlıların kullandığı ve uyuşturucu madde taşındığı değerlendirilen araç Denizli-Antalya Karayolu üstünde ekipler tarafından durdurulmak istendi. Dur ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan zanlılar uzun süren takibin sonucunda yakalandı. Zanlıların kaçmaya çalışırken araç içinden fırlatmış oldukları poşetten yarım kilogram eroin maddesi çıktı. Mahkemeye gönderilen 2 zanlı tutuklandı. Olaydan sonra il merkezinde bir adrese yapılan operasyonda yine eroin maddesiyle uyuşturucu yapımında kullanılan amfetamin maddesi ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından uyuşturucu madde suçlarına karışmış olan 60 kişi yakalandı. Madde ticareti yaptıkları tespit edilen 21 şüpheliden 13’ü tutuklandı. 850 gram eroin maddesine, 735 gram skunk maddesine, 120 gram amfetamin maddesine, 115 gram metamfetamin maddesine, 60 adet ecstasy hapa ve 33 gram esrar maddesine el konuldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.