Denizli Finalin Misafiri : Ada’nın Saçları

Denizli Finalin Misafiri : Ada’nın Saçları

Gazeteci-yazar Berrin Karakaş Denizli Final Okulları öğrencileriyle buluştu. Final Kültür Sanat Yayınları aracılığıyla minik okurlara ulaşan ”Ada’nın Saçları” adlı kitabın yazarı Berrin Karakaş 1. Sınıf öğrencileriyle kitap hakkında uzunca süren bir sohbe

A+A-

Kitapta yer alan Elif ve bebeğinin hikâyesini, slayt gösterisi eşliğinde tekrar anlatan Karakaş ile Final’in mini mini birleri birlikte keyifli saatler geçirdiler. Yazara ‘’Ada’nın Saçları’’ adlı kitabıyla ilgili sorular soran meraklı minikler söyleşi sonrasında da kitaplarını imzalatmayı ihmal etmediler. Miniklere özellikle mucizelere inanmaları ve asla umutlarını kaybetmemeleri gerektiğiyle ilgili tavsiyelerde bulunan Karakaş, hep birlikte çekildikleri hatıra fotoğrafının ardından yeni serüvenlere atılmak üzere yola çıktı.

Okul müdürü İpek Pulat Dönmez: ‘’ Mümkün olsaydı her karış toprağa buğday eker gibi kitap ekerdim demiş Horace. Onun bu anlam yüklü sözünden hareketle öncelikle kitapları miniklerimize ulaştıran Final Kültür Sanat Yayınları’na ve çocukların yüreğine bu denli saf ve temiz duygularla inebilen Berrin Hanım’a teşekkürlerimi sunuyorum.’’ diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.