Denizli İçin Evteks Fuarının Önemi Büyük!

Denizli İçin Evteks Fuarının Önemi Büyük!

AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan İstanbul’da 22’ncisi düzenlenen Evteks Uluslararası ev tekstil fuarına katılan Denizli firmalarını ziyaret etti. Fuarı değerlendiren Şahin Tin; “Ev tekstilinin trend merkezi olarak bilinen İstanbul

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, 17 Mayıs tarihinde başlayan ve 21 Mayıs 2016 tarihinde sona erecek olan 22’nci İstanbul uluslararası ev tekstil fuarına katılan firmaların stantlarını ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazanç temennisinde bulundular. Denizli Milletvekilleri Şahin tin ve Cahit Özkan’ın fuar alanındaki Denizli firmalarını ziyaretine AK Parti Denizli İl Başkan Vekili Uğur Erdoğan, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert ve yönetim kurulu üyeleri İbrahim Uzunoğlu ile Hüseyin Memişoğlu eşlik etti.

 

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin Tin; “Bugün 22’ncisi düzenlenen ev tekstil fuarına Denizli ilimizden katılan firmaların stantlarını ziyaret ettik. Ziyaret ettiğimiz firmalarımızda gördüğümüz şudur, Denizli katma değeri yüksek ürünler üreterek pazardaki rekabet gücünü hızla artırmaya devam ediyor. Denizli’den katılan firmalarımızın son derece farklı ve şık tasarımları barındıran bir konseptle bugün fuar alanında açtıkları stantlarda ürünlerini müşterilerine sunduklarını görüyoruz. Evteks fuarında Denizli ilimizden toplam 91 katılımcı bulunuyor. Denizli’mizi böylesi önemli bir sektörde gururla temsil eden firmalarımıza teşekkür ediyorum. Bizler Denizli’mizle, üreten ve çalışkan insanlarımızla gurur duyuyoruz. Firmalarımıza yol gösteren ve yön çizen Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Denizli ilimiz bilindiği gibi tekstil merkezi. Bu manada ev tekstilinin trend merkezi olan İstanbul Uluslararası ev tekstil fuarı, tekstilin kalbi olan Denizli’miz için son derece büyük önem taşıyor” dedi. 

 

Denizli, Ev Tekstilinde Başarılı.

 

Milletvekili Şahin Tin; “Avrupa başta olmak üzere birçok küresel aktörlerin ülkemiz üzerindeki yanlış algı oyunlarına rağmen Türkiye üreticileriyle sanayicileriyle her alanda dimdik ayakta durmaya ve verimli bir dönem geçirmeye devam ediyor. Hedefe odaklanan üreticilerimiz, istikrarlı bir şekilde başarılı işler çıkarıyorlar. Denizlililer üretim ve ihracat alanında her zaman kendini kanıtlamıştır. Bilindiği gibi Denizli insanının farklı bir özelliği vardır. İki Denizlili yan yana geldiğinde dedikodu yapmazlar, iki Denizlili hemşehrimiz yan yana geldiğinde fabrika kurar, üretim yapar ve yeni atılımlar için ortak akıl üretirler. Bizim dileğimiz odur ki bu fabrikaların sayıları her zaman daha çok artsın. Bizlerde bu manada üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sanayicilerimizin desteklenmesi için her geçen gün yeni düzenlemeleri hayata geçiriyoruz. Üreticilerimiz için son derece önemli olduğunu düşündüğümüz ve Denizli sanayisine büyük bir fırsat olacağına inandığımız Ar-Ge kanunu çıkardık. Kanunların detaylarına ilişkin çalışmaları da yaparken ilgili işadamlarının ya da sivil toplum kuruluşlarının görüşlerini almayı önemsiyoruz. Kendimizde bir sanayici ve işadamı olmamız hasebiyle meselelere bakışımız sadece masa başından değil aynı zamanda pratikte de nelerin yaşandığını ya da muhtemel çıkacak sorunları daha kolay değerlendirebiliyoruz. Buda yasal düzenlemelerin isabetli olması adına son derece verimli oluyor. Birlikte adım atınca büyük işlerin başarılması kaçınılmaz oluyor. Bu manada güç birliğiyle daha çok güzel işler başaracağımıza yürekten inanıyorum ve fuara katılan tüm firmalarımıza hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.