Denizli İŞKUR'dan kamuya personel ve memur alımı

Denizli İŞKUR'dan kamuya personel ve memur alımı

İŞKUR TYP kapsamında Denizli başta olmak üzere pek çok il genelinde kamuya binlerce personel ve memur alımı yapılacağı belirtildi.

A+A-

İŞKUR TYP kapsamında aralarında Denizli'nin de bulunduğu farklı illerde istihdam edilmek üzere kamuya binlerce personel ve memur alımı için ilanlar yayınlandı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan ilanlarda Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında farklı illerde istihdam edilmek üzere çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştiriliyor. İŞKUR tarafından TYP kapsamında gerçekleştirilen alımlarda personellerin en fazla 9 ay süreli çalışacağı kaydedildi. Söz konusu ilanlar için alım yapılacak iller arasında Bayburt, Bolu, Van, Artvin, Elazığ, Kars, Denizli yer alıyor.

TYP BAŞVURU ŞARTLARI

- İŞKUR'a kayıtlı işsiz olmak

- 18 yaşından büyük olmak, 

- Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak,

- Öğrenci olmamak (AÖ hariç)

- TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarı ile Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak.

İŞKUR tarafından tertip edilen TYP programına daha önceden bir kurs ve programa dahil olan bir kişi 6 ay geçmeden başvurusunu gerçekleştiremeyecek. Mazeretsiz olarak veya kendi isteği doğrultusunda ilişiği kesilenler 24 ay geçmeden başvuru yapamayacak adaylar arasında yer alıyor.

İŞKUR tarafından düzenlenen Toplum Yararına Programları kapsamında adayların başvuru yapacakları iş ilanındaki başvuru özel ve genel şartları gerekiyor. Başvurular sadece İŞKUR internet sitesi üzerinden ve il ve ilçelerde bulunan İŞKUR şubelerinden gerçekleştirilebilecek.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.