Denizli Kadın Platformu Kutlama Yaptı

Denizli Kadın Platformu Kutlama Yaptı

Denizli Kadın Platformu Kutlama Yaptı

A+A-

Denizli Kadın Platformu 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.  Sabahın erken saatlerinde Atatürk anıtı önünde toplanan kadın dernekleri ve parti kadın kolları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra Denizli Kadın Platformu Dönem Sözcüsü Karakış açılış konuşması yaptı. Yöresel kıyafetlerle kutlamaya katılan kadınlar fokllör gösterisi yaptı

ATAMIZA MİNNETTARIZ…

Atatürk anıtının önünde yapılan kutlamada Denizli Kadın Platformu Dönem Sözcüsü Nurten Karakış bir basın açıklaması yaptı. Karakış ; Atatürk’ün Türk Kadınına dünyanın demokratik sayılan bir çok ülkesinde kadının adı bile geçmezken seçme seçilme hakkını vermiştir bunun için Atamıza minnettarız dedi.

KORKMADAN MÜCADELE ETMELİYİZ…

Nurten Karakış,Atatürk’ün bize verdiği hakları geri alınmak istenmektedir. Ancak Türk Kadını zorluklar karşısında asla yılgınlığa düşmemiştir düşmeyecektir. Onun için kadınlarımızın eğitim seviyesini mutlaka yükseltmeliyiz. Dünya da ve Türkiye’de eğitimsizliğin getirdiği dayak, küfür, taciz ve şiddet mağduru olan kadınlar hak mücadelesine ara vermeden korkmadan dün olduğu gibi bugünde mücadele etmeleri gerekir dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.