Denizli MEM'den İhraç Edilenlerin Tam Listesi

Denizli MEM'den İhraç Edilenlerin Tam Listesi

A+A-

DENİZLİ VE İLÇELERİNDE 745 MİLLİ EĞİTİM PERSONELİ İHRAÇ EDİLDİ :

FETÖ/PYD soruşturmaları kapsamında yayınlanan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Denizli’de görevden atılan kamu personeli sayısı belli oldu. Dün resmi gazetede yayınlanan rakamlara göre, Denizli’deki kamu kurumları arasında en büyük kaybı, 729’u öğretmen olmak üzere, toplam 745 personelle milli eğitim yaşadı.

 

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin ardından başlatılan Fettullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması soruşturmaları kapsamında yürürlüğe sokulan 672 sayılı Kanun Hükmünde Kararname doğrultusunda kamudan atılan personelin listesi, dün resmi gazetede yayınlandı.

 

MİLLİ EĞİTİMDE BÜYÜK DEPREM

Kamuda en büyük görevden almaların yaşandığı illerden biri olan Denizli’de, FETÖ/PYD soruşturmaları kapsamında en büyük kaybı ise Milli Eğitim İl Müdürlüğü yaşadı.14 bin 216 öğretmenin görev yaptığı Denizli’de bu soruşturmalar kapsamında 729’u öğretmen, 745 personel memurluktan atıldı.

 

Dün gece geç saatlerde yayınlanan resmi gazetede görevden atılan tüm kamu personelinin ismi ve görev yerleri yer alırken, Denizli’de bu listeye göre 548 öğretmen ve Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlükleri bünyesinde görevli 16 idari personelin kamuyla ilişkisi kesildi.

Kamuyla ilişkisi kesilen Milli Eğitim personelinin büyük kısmı merkezdeki 2 ilçeden. En büyük görevden alma Merkezefendi’de yaşanırken, ilçede 257 milli eğitim personelinin ilişiği kesildi. Pamukkale’de ilişiği kesilen milli eğitim personeli sayısı ise 204.

 

İki büyük ilçenin dışında en büyük görevden alma 55 milli eğitim personeliyle Tavas’ta yaşandı. Acıpayam’da 50, Çivril’de ise milli eğitim personelinin ilişiği kesildi. Kale’de 27, Honaz’da 20, Çal’da 19, Buldan’da 13, Sarayköy’de 12, Babadağ’da 10, Milli Eğitim İl Müdürlüğü binasında ve Serinhisar’da 9, Baklan, Beyağaç, Çameli ve Çardak’ta 4, Bozkurt’a 3, Güney’de 2 ve Bekilli’de bir eğitimci görevden atıldı.

 

Görevden alınan 16 idari personelin ilçelere göre dağılımı ile görevleri şöyle; Babadağ İlçe Milli Eğitim Şube’sinde görevli 1 veri hazırlama uzmanı, Baklan’da 1 memur, Buldan’da 1 teknisyen, Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nde 1 şef, 2 müfettiş, 1 araştırma görevlisi, 1 programcı, 2 veri hazırlama uzmanı, Çardak’ta 1 teknisyen, Çivril’de 1 hemşire, Kale’de 1 veri hazırlama uzmanı, Merkezefendi’de 1 şube müdürü ve 2 teknisyen.

 

LİSTE AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.












 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.