Denizli MHP’de Adaylar Netleşiyor

Denizli MHP’de Adaylar Netleşiyor

Mart 2019 Yerel seçimler yaklaşırken bugün MHP Genel Merkezine giden Denizli MHP il Başkanı, 11 ilçe adayını belirleyip döndü.

A+A-

MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı adayının önümüzdeki hafta içinde MHP Genel Merkezinde gerçekleştirilecek tören ile açıklanacağını belirten MHP Denizi il Başkanı, MHP'nin zaferini ilan edeceği o seçim, bu seçim olduğunu ifade etti.

 

Türkiye genelinde ilk aday tanıtımını MHP Denizli teşkilatının yaptığını ifade eden il başkanı; ilk aday adaylarını Buldan'da açıklayıp başlattıkları hareketlerini, Çal ve Serinhisar ile sürdürdüklerini, bugün itibari ile 11 ilçede adaylarını kesinleştirdiklerini, partiye çok sayıda adaylık başvurusunda bulunulduğunu, hepsinin çok değerli isimler olduğunu,  kendilerinin partiye gösterdikleri teveccüh için teşekkür ettiğini ifade etti.

 

MHP adaylarının 31 Mart’taki seçimlerde Üç Hilal'i Belediye burçlarına dikeceğine kesinlikle inandıklarını ifade eden il Başkanı, MHP'nin sürpriz yapacağı seçimin, bu seçim olduğunu ifade etti.

11 İlçe Daha Belli Oldu

Ayrıca, Pamukkale Belediye Başkan adaylığı için Mimar Metin Karakurt ve Mehmet Ali Yılmaz'ın ismi geçerken, Merkezefendi Belediyesi için Mehmet Uz ve Av. Yurdahan Özhan’ın yarıştığını ifade edildi.

 

MHP’nin ilçelere göre açıklanan isimleri ise şu şekilde:

 

Acıpayam Fatma Aksoy

Babadağ Ümit Karabulut

Bekilli Kemal Karaman

Buldan Mustafa Şevik

Bozkurt Mümin Öztunç

Çivril Ergun Çiftçi

Çal Fethi Akçan

Çameli Kemal May

Honaz Ali Semerci

Serinhisar Halil Öztürk

Kale Özkan Yeniay

 

Kalan ilçelerde ise aday sayısının çokluğu nedeni ile aday tespitinin genel merkez tarafından yapılacağı ifade edildi.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.