Denizli Modanın Merkezi Haline Gelecek

Denizli Modanın Merkezi Haline Gelecek

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, 24. Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS'e katılan Denizlili firmalar ile sivil toplum kuruluşlarının stantlarını ziyarette bulundu.

A+A-

DENİZLİ, MODA VE TASARIMIN MERKEZİ OLMALI!

 

Fuar ve sektör ile alakalı fikir alışverişi yapıldı. Başkan Erdoğan, Temsilciler ile görüşmelerinde, güzel ve bereketli geçecek bir fuar dilediğini ifade etti. Denizli’nin hızlı bir şekilde büyüyüp geliştiğine dikkatleri çeken Başkan Erdoğan, Ege'nin Vizyon Kenti Denizli’nin, yine fuarın incisi olduğunu, EVTEKS’te gördükleri ilginin, firmaları da kendilerini de mutlu ettiğini, Denizli’nin, bir gün moda ve tasarımın merkezi haline geleceğini ifade etti.

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli'de ev tekstilinde hizmet veren ve 24. EVTEKS Fuarı'nda stant açan firmaları ziyaretlerini organizasyonun 2. gününde de sürdürdü. Başkan Erdoğan’a DTO Meclis Başkanı Salih Sarıkaya da yalnız bırakmadı.

 

BAŞKAN ERDOĞAN: “GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ, FİRMALARIMIZI DA BİZİ DE MUTLU ETTİ”

 

Fuardaki hareketliliğin, firmaların temsilcilerine de yansımasının kendilerini sevindirdiğini, Denizli'den 94 adet firmanın olduğu 24. Uluslararası EVTEKS Ev Tekstili Fuarı, yine tarihi günlerinden birini yaşadığını, firmaların temsilcilerinin gördükleri ilgiden geleceğe dair umutlarının arttığını duymalarının kendilerini de mutlu ettiğini belirten aşkan Erdoğan, İstanbul’daki her iki günlerini de EVTEKS'te bulunan Denizlili firmalara ayırdıklarını ve tüm stantları dolaşarak, yetkililer ile görüştüklerini ifade etti.

 

ERDOĞAN: “DENİZLİ, MODA VE TASARIMIN MERKEZİ HALİNE GELECEK!”

 

24. Uluslararası Ev Tekstili Fuarı EVTEKS'teki Denizlili firmaların stantlarında temsilcilerinin 2018'e özel ürettikleri, modaya yön verecek kalitede yeni ürünlerini sergilemesinin sevincine ortak olduklarını ve bundan büyük mutluluk duyduklarını vurgulayan Başkan Erdoğan, gördükleri sıcak ilgi ve samimi yakınlıktan ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür etti ve gittikleri her yerde fuarda sergilenen 2018'e dair yeni ürünlerin, fuara gelenlerin gözdesi olduğunu gördüklerini, Denizli’nin, ev tekstilinde de ne kadar başarılı olduğunu, EVTEKS'te de kanıtladığını, firmaların birbirlerinden güzel ve yeni ürünleri ile ilgililerin uğrak yeri haline geldiğini, onlardan birinin de modacı Hakan Akkaya olduğunu, Denizli’nin, bir gün moda ve tasarımın merkezi haline geleceğini, Turkuaz Tekstil’in, modacı Akkaya ile beraber hazırladığı yeni sezon ürünlerinin tanıtımını yapıp, bunun ilk adımlarından birini attığını görmenin, bu yöndeki umutlarını perçinlediğini belirtti.

 

TURKUAZ TEKSTİL, BİR İLKE İMZA ATTI

 

Denizlili firmalar adına bir ilke imza atan Turkuaz Tekstil’in organizasyonunu kentteki tekstil sektörünün temsilcilerinin geldiği nokta adına önemsediğini ifade eden Başkan Erdoğan, Denizli’nin önemli firmalarından bir tanesi olan Turkuaz Tekstil’in modacı Hakan Akkaya ile beraber yaptığı lansmanına katılmanın büyük bir memnuniyet olduğunu, bunun kendilerini son derece mutlu ettiğini, Türkiye ve Denizli olarak son iki senede tasarım ve ARGE ile alakalı çok ciddi bir yol kat ettiklerini, bugün burada da bunların meyvelerini gördüklerini, Türk malı ürünlerin artık Avrupa'nın ve dünyanın her noktasındaki en pahalı mağazalarda hatta en pahalı mağaza zincirlerinin raflarında yerini almasındaki en büyük faktör tasarım, ARGE ve kalitelisi olduğunu söyledi.

 

BAŞKAN ERDOĞAN, FUARDA ADIM ATMADIK YER BIRAKMADI

 

Fuarların alın teri ve emeğin kazanca dönüştüğü yerler olduğunu ve Denizli Ticaret Odası olarak, fuarları önemsediklerini söyleyen DTO Başkanı Erdoğan, Denizli heyeti olarak, EVTEKS'te adım atmadık yer, ulaşmadık firma bırakmadıklarını, firmaların temsilcilerinin bizi gördüğünde katlanan sevincinin, görülmeye değer olduğunu, hepsinin yüzlerinin her zaman gülmesini dilediğini, Ege'nin Vizyon Kenti Denizli’nin, yine fuarın incisi olduğunu vurguladı.

 

DTO BAŞKANI ERDOĞAN: “DENİZLİ, HIZLA BÜYÜYÜP GELİŞİYOR”

 

Başkan Erdoğan bunun yanında, Denizli'nin televizyon kanallarının yayınlarına da konuk oldu; EVTEKS'teki temasları ile ticaret ve ekonomideki gelişmeler hakkında değerlendirme yaptı.

EVTEKS’i için hem istihdam hem de ülke ekonomisi açısından çok önemli bir organizasyon tanımlayan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, 140 yabancı firmanın standının olduğunu, Denizli olarak, yoğun bir katılım sağladıklarını ve stant anlamında ilk 3 ilin içinde olduklarını, Türkiye’nin kalkınması, büyümesi ve ihracatın artması için kamu ile sivil toplum kuruluşlarının beraber olduğunu bir kez daha gösterdiklerini, her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen Denizli’nin, hem sektöre hem de fuara damgasını vurduğunu, havlu ve bornozda, Türkiye’de birinci olmak bizi bir kez daha onurlandırdığını sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.