Denizli'nin Bayram Trafik Karnesi!

Denizli'nin Bayram Trafik Karnesi!

Denizli Emniyet Müdürlüğünce 09-18 Eylül 2016 tarihleri arasındaki Kurban Bayramı tatili döneminde (10.732) araç kontrol edilmiştir.

A+A-

09-18 Eylül 2016 tarihleri arasındaki Kurban Bayramı tatili süresince, alınan trafik tedbirleri ile ilgili olarak, İl genelinde Kurban Bayramı dolayısı ile alınan Trafik Tedbirlerindeki tüm ekip ve personelimiz; kazaların önlenmesi, can ve mal kayıplarının engellenmesi, trafiğin sağlıklı ve güvenli bir şeklide akması için, 24 saat esasına göre güzergâhlarda her türlü trafik tedbiri alınmış, şehir girişlerinde tanyeri uygulaması yapılmış, hız denetimlerine ağırlık verilmiş, vatandaşlarımız zaman zaman trafik kurullarına uymaları yönünde ikaz edilmiş, yük ve yolcu taşıyan araçlar denetime tabi tutulmuş, güzergâhlarda görevlendirilen ekiplerin seyir halinde ve sabit olarak devamlı surette görev ifa etmeleri sağlanarak “Yakalanma Riski Algısı” oluşturulmaya çalışılmıştır.

İlçelerimiz Polis sorumluluk bölgesinde, 09-18 Eylül 2016 tarihleri arasındaki Kurban Bayramı tatili süresince, toplam (12) Yaralamalı kaza ve (1) Maddi Hasarlı trafik kazası meydana gelmiş olup, bu kazalarda (23) vatandaşımız yaralanmıştır.

İlimiz Merkez ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü polis sorumluluk alanında ise;

2016 yılı Kurban Bayramında İl genelinde meydana gelen ölümlü kazaları şehirlerarası ana güzergahlarda meydana gelmiş olup, bunların (1) tanesi Muğla yolu üzerinde Kale ilçesinde, (1) tanesi Pamukkale yolu üzerinde, (1) tanesi Manisa yolu üzeri Buldan ilçesinde, (1) tanesi ise Ankara yolu üzerinde Çardak-Bozkurt ilçesi arasında meydana gelmiştir.

09-18 Eylül 2016 tarihleri arasındaki Kurban Bayramı süresince İl Merkezi ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde, (4) Ölümlü kaza, (78) Yaralanmalı kaza ve (85) Maddi Hasarlı kaza meydana gelmiş olup, bu kazalarda (4) vatandaşımız ölmüş. (166) vatandaşımız ise yaralanmıştır.

Vatandaşlarımızın daha güvenli bir trafik ortamında yaşamlarını sürdürebilmeleri için, trafik kazalarından uzak "Güvenli Çevre ve Huzurlu Toplum için" denetimlerimiz kararlı bir şekilde aralıksız devam edecektir.

Basına ve Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 20/09/2016

DENİZLİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.