Denizli'nin Çehresi Değişti

Denizli'nin Çehresi Değişti

Denizli halkının uzun senelerdir hayal ettiği Üçgen Köprülü Kavşakları’nın trafiğe açılmasından sonra akıcı ve güvenli olan trafik vatandaşlardan tam not aldı.

A+A-

Şehrin büyük bir probleminin daha çözüme kavuşturulmasına sevinen vatandaşlar, Üçgen'in eski ve yeni halini karşılaştırıp Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkürlerini sundular.

 

Denizli’nin şehir içi ve şehirlerarası trafiğinde ana arter noktasında olan Üçgen Köprülü Kavşakları'nın trafiğe açılmasından sonra kesintisiz ulaşıma erişen bölge, vatandaşların büyük beğenisini aldı. Üçgen'de trafik problemini tarihe gömen projenin geçtiğimiz ay trafiğe açılmasıyla beraber İzmir-Ankara-Antalya yönleri akıcı bir trafiğe kavuştu. Önceki senelerde meydana gelen uzun bekleme süreleri, akaryakıt israfı ve bölgedeki emisyon gazı problemini sonlandıran 3 katlı dev kavşak projesi Denizli'nin trafik çilesini azaltma konusunda kilit bir nokta halini aldı.

 

Teşekkür Ettiler

Peyzaj düzenlemelerini sürdüren dev proje ile şehir trafiğinin daha akıcı ve güvenli bir hal almasında memnun olduklarını belirten vatandaşlar şehrin kanayan bir yarasının daha çözüm bulduğunu dile getirerek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkürlerini sundular.

 

Vatandaşın Görüşleri

 

Üçgen Köprülü Kavşakları ile alakalı vatandaşların görüşleri şu şekilde:

 

35 yaşındaki Nevzat Güçlü, daha önceleri tek bir geçişin olduğunu ve ışıklarda bekleme süresinin uzun olup kuyruk meydana geldiğini, her yere tek geçiş olduğunu, şimdi çok güzel olduğunu her tarafın iki şerit olup, bekleme süresinin olmadığını, transit geçişler olduğunu belirterek Osman Zolan Başkana çok teşekkür ettiğini belirtti.

 

55 yaşındaki Ramazan Dev, Üçgen’i 1970’den beri bildiğini, başına çok şey geldiğini ve çok rezillikler olduğunu ama şimdi Üçgen Köprülü Kavşakları çok güzel olduğunu, eskiden trafiğin çok sıkıştığını ve günde 5-6 kaza olduğunu ama artık fazla kaza olmayacağını dile getirdi.

Diğer görüşler ise şu şekilde: 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.