Denizli Tugay Komutanlığı'nda 57 askerde zehirlenme şüphesi!

Denizli Tugay Komutanlığı'nda 57 askerde zehirlenme şüphesi!

Denizli Tugay Komutanlığı'nda görev yapan 57 askerin gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi.

A+A-

Denizli Tugay Komutanlığı'nda görev yapan 57 askerin gıda zehirlenmesi şüphesi ile hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı kaydedildi. Denizli Valiliği'nden yapılan ilk açıklamada ise askerlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Ayrıca konu hakkında İl Sağlık Müdürlüğü tarafından da soruşturma başlatıldığı ifade edildi.


Denizli Tugay Komutanlığı'nda görev yapan 57 askerin gıda zehirlenmesi şüphesiyle, kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı belirtildi. Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada Denizli Tugay Komutanlığı'nda görev yapan 57 askerde gıda zehirlenmesi şüphesinin ortaya çıktığı, sabah saatlerinde Denizli Devlet Hastanesi'ne sevk edilen 5 askerin rahatsızlığının, zehirlenme olarak değerlendirilmediği de söylendi.

Soruşturma Başlatıldı

Askerlerin akşam saatlerinde toplu olarak tugay revirine başvurduğu bildirilirken, 29 askerin, Denizli Devlet Hastanesi, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi ve Servergazi Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği, 23'ünün ise askeri hastanede tedavi altında olduğu belirtildi. Askerlerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı, olayla ilgili İl Sağlık Müdürlüğünün işlem başlattığı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.