Denizli Valiliği’nden Erkan Hayla Açıklaması

Denizli Valiliği’nden Erkan Hayla Açıklaması

Denizli Valisi Hasan Karahan Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın görevden uzaklaştırılması ile alakalı bir açıklama yayınlandı.

A+A-

Yapılan açıklamada bazı basın yayın organlarında; Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın görevden uzaklaştırılması ile alakalı haberlerin yer aldığını ifade edildi ve konu ile alakalı;


 

İsmi geçen Belediye Başkanı ile alakalı süren yargılamalar nedeni ile İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü tarafından 25.05.2018 tarih ve 11732 sayılı oluruyla görevden uzaklaştırılmasına karar verildiği ve aynı tarihte görevden uzaklaştırıldığını dile getirildi.

 

Ne Olmuştu?                                     

                                                                                                         

Geçtiğimiz günlerde Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla’nın İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındığı dile getirilmişti.

 

Geçtiğimiz yıl Ak Parti'den istifa eden ve görevine bağımsız bir biçimde devam eden Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla görevinden alınmıştı.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan Erkan Hayla yapmış olduğu hizmetlerin karşılığını böyle aldığını, kendisinin vatana millete ihanet etmediğini ve koltuk sevdasında da olmadığını dile getirmiş ve vatan sağolsun demişti.

                                                          

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.