Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'a Hayırlı Olsun Ziyareti‏!

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak'a Hayırlı Olsun Ziyareti‏!

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Denizli Valisi Dr. Ahmet ALTIPARMAK’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Eğitim-Bir-Sen Denizli Şube yönetim kurulu üyeleri Vali Altıparmak’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kazım Tefçi hayırlı olsun dilekleri ileterek sözlerine şöyle devam etti; ‘Kritik bir dönemde Denizli Valisi olmanız ve bu süreci iyi bir şekilde yönetmeniz biz eğitimcilerin ve Denizli halkının takdirini toplamıştır. Ayrıca sendikal anlamda yayınlarınızın olması biz sendikacıları daha da mutlu etmiştir. Denizli’nin en büyük sivil toplum örgütü olarak eğitim ve sosyal anlamda yapılacak her türlü çalışmada destek vermeye hazırız’ diyerek sözlerini tamamladı.

Vali Altıparmak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine şöyle devam etti; ‘ Sizler eğitimciler olarak topluma yön veren kişilersiniz. Ülkemizin içinde bulunduğu bu süreçten dolayı sorumluluğumuz bir kat daha artmıştır. Öğrencilerimizin akademik başarıları ne kadar önemli olsa da değerlerine bağlı iyi bir insan yetiştirmek daha da önemlidir. Bizler iyi bir toplum inşa etmek istiyorsak yetim ve öksülerimizle sahip çıkarak, tüm öğrencileri değerlerini bilen ve bu anlamda davranış kazandırarak bunu gerçekleştirebiliriz. Bundan dolayı siz eğitimcilere büyük bir görev düşmektedir’ diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret sonrası Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Kazım Tefçi Vali Dr. Ahmet Altıparmak’a ziyaret anısına Eğitim-Bir-sen ve Memur-Sen Kurucu Genel Başkanı Merhum Mehmet Akif İnan’ın eserlerinin olduğu kitap hediye etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.