Denizli'ye Şehit Ateşi  Düştü

Denizli'ye Şehit Ateşi Düştü

Hakkari ilinin Yüksekova ilçesinde kuleden düşüp ağır bir şekilde yaralanmış olan Denizlili Özel Harekat Polisi Mehmet Ali Doğan, tedavi görmüş olduğu GATA’da bu sabaha karşı şehadete erdi.

A+A-

Ankara Gata Hastahanesin'de tedavisi devam eden Polis Özel Harekat Mehmet Ali Doğan bugün şehit oldu.

Şehit Polis Özel Harekat Mehmet Ali Doğan'ın Denizli ilinin Serinhisar ilçesi yüregil mahallesi nüfusuna kayıtlı olduğu ifade edildi. Polis Özel Harekat Mehmet Ali Doğan'ın bu sabah saat 06:00'da şehadete erdiği ifade edildi.

Şehit Doğan, bugün saat 11:00 sularında Denizli Çardak Havalimanına getirilecek ve Topraklık Mahallesinde ailesinin helalliği de alınarak ikindi namazından sonra Çınar Yenicami de cenaze namazından sonra asri mezarlıkta defnedilecek.

Hakkari'de 1 Şehit

Hain terör örgütü saldırılarını sürdürüyor. Dün akşam alınan haber tüm ülkeyi yasa boğdu. Sonrasında gelen şehit haberleri ise ocakları yaktı. Hakkari ilinin Yüksekova ilçesinde görevden dönen polis aracının geçişi esnasında PKK'lı hain teröristlerce patlatılan el yapımı patlayıcı neticesinde 1'i ağır olmak üzere 9 polis yaralandı.

Valilikten Açıklama

Hakkari Valiliğinin hain saldırı ile alakalı yaptığı açıklamada, Yüksekova Çobanpınar Meşkan Tepeden dönen polislerin içinde olduğu zıhlı kirpinin geçişi esnasında PKK'lı teröristler tarafından yolda düzenlenmiş olan el yapımı patlayıcının patlatılması neticesinde ilk bilgilere göre 1 ağır 8'i hafif 9 polisin yaralandığı, yaralı polislerin hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, bölgeye çok sayıda güvenlik kuvvetinin gönderildiği ifade edildi. Yüksekova’da meydana gelen hain saldırı sonucunda yaralanan polislerden ağır yaralı olan Polis Özel Harekat Polisleri  Recep Emre Yılmaz’ın şehadete erdiği dile getirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.