Denizli yine yağmur ve sele teslim

Denizli yine yağmur ve sele teslim

Meteoroloji'den yapılan son uyarıdan sonra akşam saatlerinde yaklaşık yarım saat kadar etkili olan sağanak yağış yüzünden birçok cadde, ev ve iş yeri sular altında kaldı.

A+A-

Meteoroloji'den gelen son uyarılardan sonra akşam saatlerinde Denizli'de sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. Aşırı yağış yüzünden bazı cadde ve sokaklar göle dönerken birçok ev ve iş yeri de sular altında kaldı.

 

Denizli kent merkezi ve ilçelerini sağanak yağış vurdu. Akşam saatlerinde etkili olan dolu yağışı yaklaşık yarım saat kadar sürdü. Aşırı yağış yüzünden vatandaşlar yollarda yürümekte zorluk çekerken saçakların altına saklanmak zorunda kaldı. Yağış yüzünden cadde ve sokaklar göle döndü.

 

Araçlar yağmur suları yüzünden yollarda ilerlemekte zorluk çekti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar balkon ve iş yeri önlerine sığınırken bazıları da şemsiye ile buna önlem aldı. Caddelerden karşıya geçmeye çalışan vatandaşlar, kuvvetli akan suyun etkisine kapılarak düşerken kentin en işlek bölgelerinden biri olan ve yaklaşık 150 dükkanın bulunduğu Gazi Bulvarı'ndaki bir iş hanında da su baskını da gözlerden kaçmadı.

Denizli Yağmur

 

İş Hanı Çalışanlarından Tepki

İş hanındaki esnaflar kendi imkanlarıyla çarşıya dolan suyu tahliye etmeye çalışırken yaşananlara da tepki gösterdi. Bazı caddelerde rögarlar taşarken, birçok ev ve işyerinin bodrum katlarını da su bastı.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri herhangi bir olaya karşı teyakkuzda beklerken, itfaiye ekipleri de su basan işyerleri ve evlerin bodrum katlarındaki suyu tahliye etmeye çalıştı.(DHA)

Denizli Yağmur

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.