Denizlili Genç Yaşamını Yitirdi

Denizlili Genç Yaşamını Yitirdi

Antalya ilinin Kumluca ilçesinde meydana gelen kaza sonrasında ölen gencin acısı Denizli Acıpayam’a düştü.

A+A-

Acıpayam’ın Kuzören mahallesinden olduğunu öğrenilen, Antalya ilinin Kumluca ilçesinde sanayi sitesinde çalışmakta olan 28 yaşındaki Ömer Dağ’ın kullanmış olduğu otomobil Gavur deresine uçtu, Ömer Dağ’ın olay yerinde yaşamını yitirdi.

Alınan bilgilere göre Antalya ilinin Kumluca ilçesinde dereye düşmüş olan otomobilin sürücüsü yaşamını yitirdi. Aslen Acıpayam’ın Kuzören mahallesinden olduğu öğrenilen ve Kumluca sanayi sitesinde çalıştığı dile getirilen 28 yaşındaki Ömer Dağ’ın kullanmış olduğu 48 GM 055 plakalı araç, Kum mahallesinde park halindeki bulunan 07 ABY 754 plakalı otomobile çarparak bariyerleri de aşıp Gavur Deresi'ne uçtu.

Emniyet Kemerini Takmamış

Kaza esnasında emniyet kemerinin takılı olmadığı ortaya çıkan ve araçtan fırlayıp otomobilin altında kalmış olan 28 yaşındaki Ömer Dağ’ın olay yerinde yaşamını yitirdiği öğrenildi. Polis ekiplerinin olay ile alakalı soruşturma başlattığı ifade edildi.

2 Aylık Evliydi

Ömer Dağ’ın henüz iki aylık evli olduğu haberi ise yürekleri dağladı. Ayrıca Ömer Dağ’ın ölümü Acıpayam ve Kuzören’i de yasa boğdu.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.