Denizlili kadınlar El Emeği Pazarı'nda

Denizlili kadınlar El Emeği Pazarı'nda

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde yaklaşık 12 yıldan bu yana hizmet veren El Emeği Pazarı, aile ekonomisine ve kadınlarımızın el emeği göz nuru eserlerine sahip çıkmaya devam ediyor.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde yaklaşık 12 yıldan bu yana hizmet veren El Emeği Pazarı, aile ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınlarımıza destek olmaya devam ediyor. Üretilen el emeği göz nuru eserler El Emeği Pazarı'nda satışa sunulurken böylelikle hem kadınlarımız destek alıyor hem de aile bütçesine katkı da bulunuluyor.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından, aile bütçelerine katkı sağlamak ve boş vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen kadınlara yönelik açılan El Emeği Pazarı'na ilgi her geçen gün daha da artarak devam ediyor. Kadınların sosyal ve ekonomik hayatlarına katkı sağlamak amacıyla kurulan Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi El Emeği Pazarında kadınlar; el işi örgüleri, çocuk elbiseleri, takı, süs eşyaları, iğne oyası, dantel, çeşitli çeyizlik ürünler ve örgü oyuncak çeşitlerinin satışını yaparak aile bütçelerine katkı da bulunuyor.

 

Kent Konseyi El Emeği Pazarı Başkanı Ayşe Alancı, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yaklaşık 12 yıldan bu yana El Emeği Pazarı ile kadınları desteklediklerini belirterek, "Denizli Büyükşehir Belediyesi bizlere vermiş olduğu bu destek sayesinde aile ekonomisine katkı olma yolunda dev bir adım atmış oldu. Gönüllü olarak burada görev alarak daha çok kadınımıza ulaşma imkanına sahip oluyoruz." dedi.

El Emeği Pazarı Büyüyor

El emeği Pazarı’nda el emeği göz nuru eserlerini satıp, aile bütçesine katkıda bulunduklarını belirten Hatice Özçelik, " ünümüzde artık çocuklar ile ilgili konularda her şeye önem vermeye başladık. Bu nedenle oyun kahramanlarından örgü bebekler yapmaya başladık. El Emeği Pazarı boş vakitlerimizi değerlendirip para kazanmamızın yanı sıra sosyalleşme imkanı da buluyoruz." dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise "Denizlili hanım kardeşlerimizin gerek aile bütçelerine yardımcı olmalarına, gerekse kendi aralarındaki iletişim ile sosyalleşip topluma artı değer katmalarına imkan sağlamak adına El Emeği Pazarımızı kurduk. Bu pazar gün geçtikte büyümeye devam ediyor." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.