Denizlili Özel İnsanlar Cumhurbaşkanıyla

Denizlili Özel İnsanlar Cumhurbaşkanıyla

Cumhurbaşkanıyla Mecliste Görüştüler

A+A-

Denizlili Özel İnsanlar, Cumhurbaşkanıyla Mecliste bir araya geldi

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan ve 13 dernek üyesi, TBMM’de gerçekleştirilen AK Parti grup toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplantının ardından Denizli’den giden özel insanlarla bir araya geldi sohbet etti. Grup toplantısının ardından özel insanlar Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile de makamında görüştü. Mecliste Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan’la da odalarında görüşen özel insanlar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ziyareti ve bir dizi gezi programının ardından Denizli’ye döndü.

Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan ve 13 dernek üyesi iki günlük Ankara programı için başkentte gitti. TBMM’de AK Parti Grup Toplantısı’na katılan özel insanlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la da görüşerek sohbet etti. Özel İnsanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aysun Tonel Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la yaptıkları görüşmede çok duygulandığını belirterek, “Reisi Cumhurumuza engellilere verdiği destek ve sağladığı imkanlar için teşekkür ettik. Ak Parti sayesinde engelliler perdenin arkasındayken, evlere hapis olmuşken, çıkartılan yasalarla ve getirilen kolaylıklarla iş sahibi oldular, meslek sahibi oldular. Evlerden dışarıya çıktılar. TBMM’de de onlarca engelli arkadaşımız çalışıyor. Dolu dolu iki günlük Ankara gezisi düzenledik” dedi. Bakan Zeybekci ve milletvekilleriyle görüştüler Grup toplantısının ardından Milletvekili Şahin Tin ve Cahit Özkan’ı da makamlarında ziyaret ettiklerini anlatan Dernek Başkanı Karaaslan, “Milletvekillerimiz üyelerimizle yakından ilgilendi. Çok güzel ev sahipliği yaptı. Özel insanlarımız içinde gezi çok faydalı oldu. İlk kez evinden il dışına çıkanlar, hayatında ilk kez TBMM’yi görenler aynı guruptaydı” dedi. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de kendilerini makamında kabul ettiğini ve daha sonra akşam yemeğini birlikte yediklerini belirten Başkan Karaaslan, “Ekonomi bakanımız kusursuz ev sahipliği yaptı. Üyelerimizle yakından ilgilendi. Bizimle aksam yemeği yedi. Bol bol sohbet ettik. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Aksamda Ankara’da Ekonomi Bakanlığımızın misafiri olarak kaldık. Ertesi günü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına yaptığımız ziyaretler ve başkentteki gezi programımızın ardından Denizli’ye döndük. Üyelerimiz ve bizler için duygu yüklü çok güzel bir gezi programı oldu. Bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.