Denizlili Polisten Alkışlık Hareket

Denizlili Polisten Alkışlık Hareket

Hakkari’de görevli olan Denizlili polisin yaptığı davranış tüm ülkeye örnek olacak cinsten.

A+A-

Hakkari ilinde  görevli olan Denizlili okul polisi Ramazan Kılıç, şehirdeki bazı okullarda öğrencilerin beden eğitiminde oynayacak topu olmaması üzerine yardım elini uzatıp  örnek bir davranışa imza attı. Geçtiğimiz sene Hakkari iline tayini çıkan, spor severlerin de Denizli’den yakından tanımış olduğu polis Ramazan Kılıç, ildeki okullarda görevi sırasında çocukların beden eğitimi dersinde top oynamadığını gördü.

 

TARAFTAR GRUBU BAŞKANINI ARADI

 

Bu durumdan sonra Denizlispor’dan tanıdığı 57 Gençlik Taraftar Grubu’nun Başkanı ve aynı zamanda Denizli Merkezefendi İlçesi Kaymakamı Dr. Adem Uslu’nun şoförlüğünü yapan Murat Akar’ı telefon ile arayıp yardım talep etti. Akar ise durumu Merkezefendi Belediyesi’ne ulaştırdı. Daha sonra Merkezefendi Belediyesi, Hakkari’ye 70 adet top gönderdi. Öğrenciler büyük sevinç yaşadı.

 

“BEDEN EĞİTİMİ DERSİNDE TOP OYNAMIYORLARDI!”

 

Konu hakkında açıklama yapan Kılıç, Hakkari’de bazı okullarda öğrencilerin beden eğitimi derslerinde oynayacak toplarının olmadığını, Kendisinin de Denizlispor’dan tanımış olduğu Murat Akar’ı aradığını ve kendisi de durumu Merkezefendi Belediyesi’ne iletip, 5-10 top talebinde bulunduklarını dile getirdi.

 

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

 

Bugün itibari ile 25’i futbol, 25’i basketbol ve 20’si voleybol topu olmak üzere 70 adet top geldiğini belirten Kılıç, şimdiden ihtiyacı olan iki okula bu toplardan dağıttıklarını ve dağıtmaya da devam edeceklerini ifade ederek Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu ve bu konuya aracılık yapan Murat Akar’a çok teşekkür ettiğini ifade etti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.