Denizlili Selami Malçok gözaltında! Medyum Selami Malçok hoca kimdir?

Denizlili Selami Malçok gözaltında! Medyum Selami Malçok hoca kimdir?

Esra Erol'da hoca ve medyum olduğu iddia edilen Denizlili Selami Malçok'un polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Halime Hangül tarafından 1.5 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Selami Malçok'un sahte hoca olduğu iddia edildi. Denizlili Sela

A+A-

Esra Erol'da hoca ve medyum olduğu iddia edilen Denizlili Selami Malçok'un polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Halime Hangül tarafından 1.5 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Selami Malçok'un sahte hoca olduğu iddia edildi.

 

Esra Erol'da 9 Ocak Çarşamba gününde canlı yayına katılan Halime Hangül adlı kadın tüm gerçekleri anlattı. Daha öncesinde 8 Ocak Salı gününde de canlı yayına katılan Selami Malçok için pek çok ihbar telefonu geldi. Bu ihbar telefonlarında Selami Malçok’un büyücü ve dolandırıcı bir hoca olduğu iddia edildi.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

SELAMİ MALÇOK KİMDİR?

Esra Erol'un ATV ekranlarında yayınlanan programa katılan Selami Malçok önce mağdur sıfatıyla konuk oldu. Evli olduğu dönemde Halime Hangül isimli bir kadınla tanıştığını ve onun inşaat projesine 400 bin liradan fazla para yatırdığını ve birlikte harcadıkları paralarla birlikte 1.5 milyon lira dolandırıldığını söyledi. Bu dakikadan sonra işin rengi değişti Selami Malçok için ATV telefonlarına binden fazla ihbar telefonu geldi.

(ÖZEL HABER)

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.