Denizlili Tekstilciler Paris'te Görücüye Çıkıyor

Denizlili Tekstilciler Paris'te Görücüye Çıkıyor

Denizlili Tekstilciler Paris'te Görücüye Çıkıyor

A+A-

Dünya hazır giyim sektörünün kalbi bu hafta Paris’te atıyor. Hazır giyim kumaş üreticilerinin ilkbahar/yaz 2019 kreasyonları Paris’teki Premier Vision ve Texworld fuarlarında görücüye çıkıyor.

Dünya hazır giyim sektörünün ilgiyle takip ettiği fuara bu sene Denizli’den 18 firma katılıyor. Fuar ile ilgili açıklama yapan BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu: “Denizli’de Ev Tekstili Sektörünün yanında Hazır Giyim Sektörü de güçlenmeye başladı. Dünyada moda ve tasarım yüksek hızda ilerliyor. Hız arttıkça bu arenada Türkiye’nin eli de güçleniyor. Özellikle son dönemde Ar-Ge ve Tasarım Merkezlerine sağlanan destekler, yararlanan firmaların yapılarını daha üretken daha kreatif hale getirerek katma değerli ürünler oluşmasına önemli katkılar sağlıyor. Tasarım değeri yüksek katma değerli ürün gamının gelişiyor olması Türk firmalarının orta vadede daha da güçlü bir konumda olacağının göstergesidir.“ dedi ve katılımcı firmalara başarılar diledi.

Katılımcı firmalar: Akürün Tekstil, Aslı Tekstil, Bez Tekstil, Bezsan Tekstil, Dost Tekstil, Ekpen Tekstil, Gamateks Tekstil, Gökhan Tekstil, Görenler A.Ş. , Hisar Tekstil, İlka Tekstil, Kaynak Tekstil, Larma Tekstil, May Denim (Aslan Tekstil), Menderes Tekstil, Shamrock Tekstil, Starteks Tekstil, Tan Tekstil.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.