Denizlili Ülkücüler Şehitlerini Unutmadı

Denizlili Ülkücüler Şehitlerini Unutmadı

Denizlili Ülkücüler Şehitlerini Unutmadı

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu’nun düzenlediği ‘Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Şehitleri Anma Programı’, akademisyenler ve çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

Program öncesi, Türk Dünyası Araştırmaları Topluluğu tarafından PAÜ Merkez Yemekhanesi önünde Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve şehitlerimiz için lokma hayrı yapıldı. Tüm şehitler için okunan Kuran-ı Kerim Tilaveti’nin ardından dualar edildi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi A Blok Konferans Salonu’nda düzenlenen anma programına ise; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertuğrul İşler, Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi ve Türk Eğitim-Sen (TES) Denizli-Aydın Üniversite Şube Başkanı Doç. Dr. Ferhat Ağırman, Denizli Ülkü Ocakları Başkanı Yaşar Hisarlıoğlu ve Eski Başkanı Murat Naci Öncel, Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Ünal Bahadır Baylan, Merkezefendi Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Kürşat Aykol, Pamukkale Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Fatih Sultan Han katılım gösterdi.

Program kapsamında Fırat Yılmaz Çakıroğlu özelinde tüm şehitler anıldı. Topluluk üyeleri ve öğrenciler tarafından ‘‘Affet Olur mu?, Sana Veda Edemiyorum Reisim, Annesinin Oğluna, Babasından Fırat’a, Çok Şehit Gördüm Sana Başka Yandım Fırat’ım, Ege’de Bir Yiğit, Gidişin Bizi Kıskandırdı, Fırat ile Dicle’nin Aşkı, Kalem Titriyor Kağıt Eriyor’’ adlı mektuplar okundu, slayt gösterisi yapıldı ve şarkılar söylendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.