Denizlispor, Bolu’ya Taraftarla Gidecek

Denizlispor, Bolu’ya Taraftarla Gidecek

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Özpek, gazetecilere yapmış olduğu açıklamada, Boluspor maçı için taraftarlara ücretsiz otobüs tahsis edileceğini ifade etti.

A+A-

 ( AA) - Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Boluspor karşılaşmasının çok önemli olduğundan bahsetti ve şampiyonluk yolunda taraftarların itici gücüne ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi.

Desteğe İhtiyacımız Var

Yeşil-siyahlı takım, Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında cumartesi günü Boluspor ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde teknik direktör Yücel İldiz yönetiminde devam etti. Birlik Olup Süper Lig'e Çıkmak istediklerini ve taraftarlardan büyük destek beklediklerini dile getiren Özpek, Denizlispor’un bu mühim maçında deplasmanda yalnız kalmaması gerektiğini, kritik bir maça çıkıldığını, galip geldiklerinde tüm şehrin şampiyonluğa inancının artacağını, bunun için takıma verilecek taraftar desteğinin çok önemli olduğunu, taraftarların itici gücüne ihtiyaçlarının olduğunu, bundan ötürü tüm halka ve taraftar gruplarına otobüs tahsis etmeyi sürdürdüklerini, belirtti.

Bolu deplasmanı için yola çıkacak olan otobüslerin cuma gecesi Denizli Büyükşehir Belediyesi önündeki 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı'ndan hareket edeceği ifade edildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.