Denizlispor’da Aidat Krizi

Denizlispor’da Aidat Krizi

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da olağan genel kuruldan önce 1064 delegeden 481'inin aidatını yatırdığı, oy kullanmak isteyen diğer üyelerin ise yarın mesai saati bitene dek aidatlarını yatırması gerektiği ifade edildi.

A+A-

Denizlispor Kulübü Başkanı Mustafa Üstek, gazetecilere yapmış olduğu açıklamasında, zor koşullara rağmen takımı ligde tutmayı başardıklarını ifade etti ve Denizlispor'a desteklerini esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkürkerini sundu.

KATILAMAYACAKLAR

Başkan Üstek, yönetim olarak 27 Mayıs'taki genel kurulu Atatürk Stadı'nda yapacaklarını, Denizlispor Kulübü Derneği'nin ilgili tüzük maddesince üyelik aidat borcu bulunan genel kurul üyelerinin olağan genel kurula alınmayacağını, genel kurulu takip etmek, oy kullanmak ve aday olmak isteyen üyelerin 25 Mayıs Cuma günü mesai bitene kadar üye aidatlarını kulübün muhasebe departmanına iletmesi ya da kulübün hesap numaralarına yatırması gerektiğini, bugün itibarıyla bin 64 delegeden üyelik aidatını ödeyen 481 üye kongreyi takip edip, oy kullanabileceğini dile getirdi.

Üstek, olağan genel kurulda seçilen ekibin Denizlispor'u kaldığı yerden daha ilerilere taşıyacağına inandığını ve bundan sonra da desteklerine devam edeceğini belirtti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.