Denizlispor'da Başkan Mustafa Üstek'ten kötü haber!

Denizlispor'da Başkan Mustafa Üstek'ten kötü haber!

Denizlispor'da Olağan Genel Kurul Kongresi kararı alınırken Başkan Mustafa Üstek'in yeniden aday olmayacağı resmen açıklandı.

A+A-

Denizlispor'da Başkan Mustafa Üstek'ten kötü haber geldi. Spor Toto 1. Lig'de son hafta maçlarının ardından kümede kalan yeşil siyahlılarda Başkan Mustafa Üstek, yeni yönetimde görev alamayacağını resmen açıkladı.

Denizlispor'da ilk yapılacak olan toplantı sonrasında eğer çoğunluk sağlanamazsa genel kurulun ikinci toplantısı 3 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek. Başkan Mustafa Üstek kongre kararı sonrasında yaptığı açıklamada ligi çok zor şartlar altında bitirdiklerini ifade ederek, "Ligi bitirdik ama kimse de gelip bize bir şey sormadı. Çok zor şartlar altında mücadele ettik." dedi.

Üstek, "Denizli'den hiçbir destek görmedik. İş adamlarımızdan tek bir destek dahi almadık. Sadece Abalıoğlu Grubu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yanımızdaydı. Son 2 ayda onlarda desteklerini kesti. Yönetim kurulu içerisinde 2 milyon lira daha topladık. İkinci devrede sadece primler ve transferler için 8 milyon lira harcadık." ifadelerini yer verdi.

Aday Olmayacağım

Yeni yapılacak olan kongrede yeniden başkan adayı olmayacağını belirten Üstek, "Futbolcuların alacaklarından bazıları halen duruyor. Ligde kalma durumunda onlara prim verecektik ama olmadı. Eze ile Lazic'in primleri halen ödenmedi. Aissati'nin de bir miktar alacağı kaldı. Perovic'in ödenmemiş 4 taksiti duruyor. Göreve kim gelirse gelsin destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Denizlispor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.