Denizlispor’da Etoundi Atağı

Denizlispor’da Etoundi Atağı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, geçtiğimiz sezon Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa'da forma giyen forvet Franck Etoundi'yi transfer etmek için harekete geçti.

A+A-

Yeşil-siyahlıların 11 karşılaşmasında yalnızca 1 gol atabilen Kamerunlu oyuncu ile büyük ölçüde anlaşma sağladığı dile getirildi. Ufak pürüzlerin giderilmesinden sonra Etoundi'nin Kızılcahamam kampına dahil edileceği de alınan bilgiler arasında.

İsviçre'de Biel-Bienne, Neuchatel Xamax, St. Gallen ve Zürich formalarını giyen tecrübeli futbolcu, 2016 - 2017 sezonun başında Kasımpaşa'ya gelmişti.

Ayrıca Denizlispor, Çaykur Rizesporlu Recep Niyaz ve Akhisarsporlu Alperen Babacan transferlerini resmen tamamladı. Recep, Denizlispor ile 3 senelik sözleşmeye imza atarken, Alperen de 1 seneliğine kiralanmış oldu.

Taktik Çalışmalara Devam

Bu arada geçtiğimiz sezonun bilhassa ilk bölümlerinde ortaya koymuş olduğu futbol ile eleştiri toplamış olan Denizlispor için yeni sezon çok daha başka olacak. Genel olarak ayağa top çalışan, hücumda daha fazla varlık gösteren takımları ile öne plana çıkan Teknik Direktör Osman Özköylü, Horozlar ile yeni sistem üzerinde çalışıyor. 2. etap kampında çalışmaların mühim bölümünü taktik antrenmanlara ayırmış olan yeşil siyahlı teknik ekip, yeni oyun planının takım tarafından ezberlenmesine çalışıyor.

Yeni oyuncuların da katılımlarıyla daha da güçlenmiş olan yeşil siyahlılar yeni sezonda taraftarın da beğenisini kazanıp güzel bir başlangıç yapmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Özköylü ve ekibi de bu konuda iddialılar.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.