Denizlispor’da Forvet Sorunu Çözüldü

Denizlispor’da Forvet Sorunu Çözüldü

Spor Toto 1. Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda sezonun iddialı takımlarından Adana Demirspor'u 1-0 yenip ilk galibiyetini alan Denizlispor’da golcü sorununun da çözüldüğü ifade edildi.

A+A-

Denizlispor’da galibiyet sonrasında moraller yüksek.  Takım, aylardır forvet arayışı içindeydi. Yeşil-siyahlıların Kazakistan'ın Irtysh Pavlodar takımında forma giyen Gbolahan Salami'yi kadrosuna dahil ettiği öğrenildi. Teknik direktör Osman Özköylü'nün ısrarlı bir şekilde istediği Nijeryalı golcü tesislere gelip Denizlispor ile 1 senelik sözleşmeye imza attı.

Bayram Hediyesi

Teknik adam Özköylü, 27 yaşındaki oyuncunun takıma katılması ile kadrolarının güçlendiğini ifade etti. Futbolseverlere iyi bir takım izletmeyi hedeflediklerini dile getiren Özköylü, transferlerimizi çok titiz bir şekilde yaptıklarını, Salami’nin Denizlispor’a önemli katkılarının olup kendilerine değer katacağını, bu transferin taraftara bayram hediyemiz olduğunu, taraftarın kendilerine olan desteğinin çok güzel olduğunu ve bu desteği her daim beklediklerini, takımın yavaş yavaş birbirine alışması ile ileride çok daha güzel galibiyetler alarak Denizlispor’u en iyi yerlere getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

Güzel İşler Yapacağız

Denizlispor ile 1 senelik sözleşme imzalamış olan Salami de Türkiye'ye gelmiş olduğu için çok mutlu olduğunu, kendisine inanları asla utandırmayacağını, Denizli'de güzel işler yapmak için elinden gelenin en iyisini yapacağını, Denizlispor taraftarına hayran kaldığını, çok coşkulu olduklarını, kendilerinin de galibiyetler alarak bu güzel taraftarı mutlu etmek istediklerini belirtti.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.