Denizlispor’da Hareketli Günler

Denizlispor’da Hareketli Günler

Spor Toto 1. Lig'de teknik direktör Osman Özköylü'ye takımı emanet ederek yeni sezonda şampiyonluk hedefi ile transfer arayışları içine giren Denizlispor'un gündemi yoğun.

A+A-


 

Balıkesirspor'u bırakna forvet Burak Çalık ile prensipte anlaşan, daha evvel yeşil-siyahlı formayı giymiş Gazişehir Gaziantep'ten sağ açık Muhammet Himmet Ertürk, stoper İsmail Konuk, Adana Demirspor'dan sağ bek Erhan Kartal, Çaykur Rizespor'dan orta saha Recep Niyaz, İstanbulspor'dan sol bek Oğuzhan Berber'in yanında Boluspor'dan kaleci Ertuğrul Taşkıran'ı listeye alan Denizlispor, ilk seviyede 3'ü yabancı olmak üzere en az 8 transfer yapacak.

Takımın eski golcülerinden Leandrinho'nun dönmek için kurmaylara haber gönderdiği Denizlispor'da Altınordu'dan ön libero Deniz Vural, Sivasspor'dan stoper John Boye, Ümraniyespor'dan sol kanat Serdar Özbayraktar, Boluspor'dan golcü Rydell Poepon transfer listesinde ismi geçen diğer isimler arasında.

Aissati’nin Peşinde

Ayrıca alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu kanalı ile kulübe ihtarda bulunan, pek çok kulübün transfer listesinde olan Mehmet Akyüz ve Ziya'yı kesinlikle takımda tutacak Denizlispor'un iç transferde pazarlıklarına devam ettiği Aissati'ye İstanbulspor ile anlaşan teknik direktör Fatih Tekke’nin de talip olduğu öğrenildi. Futbolcuya son teklif de sunuldu. Yeşil-siyahlılar, kaleye yabancı isim alternatiflerini de değerlendiriyor. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.