Denizlispor'da Moraller Düzeldi

Denizlispor'da Moraller Düzeldi

Spor Toto 1. Liginde şampiyonluk yarışında olan Ankaragücü'nü 3-1 yenip 17 haftadan sonra düşme hattından çıkan Denizlispor'da futbolculara zafer primleri verildi.

A+A-

Sezonun 2. yarısında primlerden zengin olan yeşil-siyahlı futbolcular, Ankaragücü galibiyetinin ardından 10'ar bin TL ödül aldılar. Başkan Mustafa Üstek, takıma 400 bin TL de maç başı alacak dağıtılacağını ifade etti. Bitmesine 5 maç kalan ligde pazartesi günü Balıkesirspor Baltok ile mücadele edecek olan Denizlispor'da Ankaragücü maçındaki çirkin ve kötü tezahürat sebebi ile Atatürk Stadı'nda maraton tribünün H, I, J bloklarından giriş yapan seyircilerin passolig kartları, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından bir sonraki iç saha mücadelesinde bloklandı. Denizlispor, karşılaşmadaki saha olayları sebebi ile 15 bin TL ceza aldı.

 

Kulüp görevlisi Engin Yılmaz, rakip yöneticilere karşı saldırısından ötürü 90 gün hak mahrumiyeti cezası aldı. Aynı maçta protokolde Denizlispor yönetimine saldırarak başkan yardımcısı Taner Atilla'yı yaralayan Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner'e ise PFDK'dan 360 gün hak mahrumiyeti ve 140 bin TL'lik para ceza verildi.

 

Olaylı maçın ardından Başkent temsilcisinin yönetiminden Levent Yılmaz, 180 gün ilave olarak 70 bin TL, Murat Ağçabay 40 gün ile 11 bin TL, Tuna Yılmaz 21 gün ek olarak 11 bin TL, Emrah Yıldız 63 gün ile 46 bin TL, antrenör Osman Zeki Korkmaz 6 maç ve 33 bin TL, Gökhan Kandemir 3 maç ile 6500 TL, kulüp görevlisi Kemal Çorum 180, Burhan Çabir Uzun ise 90 gün hak mahrumiyetine çarptırıldı.

 

Bununla birlikte Başkent ekibi evinde 1 maçı da seyircisiz bir şekilde oynayacak

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.