Denizlispor’da Moraller Yüksek

Denizlispor’da Moraller Yüksek

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezona büyük bir umutla başlamasının ardından transfer tartışmalarıyla mali sorunlarından kurtulamayan, daha ilk haftalarda olağanüstü kongre sürecine girmiş olan Denizlispor'da camia, lige tutuk bir şekilde takımın üst üste 2 gal

A+A-

Ligde ilk 4 maçından 1 galibiyet alan Denizlispor, Eskişehirspor'un ardından Osmanlıspor'u da deplasmanda 2-0 yenmeyi başararak yarışa da ortak oldu. Geçtiğimiz yıl şubat ayından beri ilk defa ark arkaya çıktığı 2 maçı kazanmış olan yeşil-siyahlılarda alınmış olan 6 puan camiaya büyük moral oldu. Hafta içerisinde de kesinleşen borçlarını kapatarak Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulu'na Ulusal Kulüp Lisansı belgelerini teslim edip 3 puan silme cezasından büyük oranda kurtulmuş olan takım, üstüne galibiyetler ile de derin bir nefes aldı.

İLK ADAY MELİH YANIK

Bu arada Denizlispor'da 20 Eylül tarihinde yapılması planlanmış olan olağanüstü seçimli genel kurul katılım azlığı nedeni ile 28 Eylül Cuma gününe ertelenirken başkanlığa adaylığını koyan ilk ismin eski asbaşkanlardan Melih Yanık olduğu öğrenildi. Başkan Mustafa Üstek'in aday olmayacağını açıkladığı yeşil-siyahlı kulüpte daha evvel yöneticilik yapan Avukat Melih Yanık, kararını sosyal medyadan açıkladı. Yanık, sosyal medya hesabından, 28 Eylül günü yapılacak olan Denizlispor olağanüstü kongresinde başkan adayı olduğunu bildirdiğini, Denizlispor'u ortak akıl ile ve tüm Denizli'yi kucaklayıp yönetmeye talip olduğunu dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.