Denizlispor’da Ortam Gergin

Denizlispor’da Ortam Gergin

Denizlispor'da yönetimden bazılarının  kulübe maddi kaynak sağlama ile alakalı konularda isteksiz olması Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi'yi çileden çıkardı.

A+A-

Denizlispor, son zamanlarda yönetim içerisinde meydana gelen karışıklıklar ile gündeme gelmeye başladı. Başkan Mustafa Üstek'in sorunların çözülmesi talimatını vermesine karşın bir haftadır süren – kaynak – sorununda bazı istifaların gelebileceği ifade ediliyor.

 

Yeşil siyahlılarda 4 yöneticinin maddi kaynak sağlamak istememesinin, bu isimleri listeye yazmış olan bir asbaşkanın da kulübü başkanmış gibi yönetmek istemesinin gerilimi yükselttiği iddia edildi.

 

Başkan Üstek'in yakın dostu ve evvelki dönem yardımcısı olan Ahmet Selvi'nin gerilime müdahale ettiği ifade edildi. Geçtiğimiz dönem kulübe 1,7 milyon TL cebinden veren ve bu sezon yönetimde görevi olmamasına rağmen kamp giderlerini karşılamış olan Selvi, Denizlispor’un sıradan bir yer olmadığını,  burada görev almanın sorumluluklarının olduğunu, bedava yöneticiliğin olmayacağını ve herkes üstüne düşen görevi yapması gerektiğini söyledi.

Aptal Yerine Koymayın

 

Denizlispor'a kendisinin 1,7 milyon TL verdiğini ve vermeyi de sürdürdüğünün altını çizen Ahmet Selvi, eğer kişilerin paraları kıymetli ise Denizlispor yönetimine girmeyeceklerini, bedava reklam yapmanın olmayacağını,  Denizlispor’un bu kentin en önemli markası olduğunu, bu markadan yararlanmanın buna karşılık da ona

yarar sağlamamanın Denizli kamuoyunun kabul edeceği bir davranış olmadığını, geçmişte de bugün de bu kulübe katkı verenlerin, fedakarlık yapan insanları aptal yerine kimsenin koyamayacağını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.