Denizlispor'da Özköylü Sıkıntıda

Denizlispor'da Özköylü Sıkıntıda

Spor Toto 1. Lig'de hedeflerini şampiyonluk olarak belirleyerek iddialı transferlerde bulunana Denizlispor'da teknik direktör Osman Özköylü, hala çok eksiklerinin olduğunu ifade ederek takviye istedi.

A+A-

Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan Özköylü, ligde sezona Gazişehir Gaziantep ve Adana Demirspor gibi iddialı takımlar ile karşılaşarak başlayacaklarını anımsatarak, kadro anlamında istedikleri seviyede olmadıklarını, Ligin başlamasına az kalmasına rağmen hala oyuncu eksiklerinin olduğunu, bunun kendilerini ciddi anlamda zora soktuğunu,  ellerindeki oyuncu kadrosunun kesinlikle ve kesinlikle bu lig için yeterli olmadığını, bu konudaki eksikliğin kısa zamanda tamamlayamazsak lig içinde ciddi sıkıntılar ortaya çıkabileceğini ifade etti.

15 kişi ile antrenman yaptıklarını belirten Özköylü, alternatifi olan bir adamının olmadığını,  hala eksiklerin tamamlanmadığını, takıma katılacak olan oyuncuların ne zaman geleceğinin belli olmadığını,  ciddi problem yaşadığını, mevcut oyuncu grubunu lige kadar hazır hale getirmek istediklerini, yeni gelecek oyuncuların bu süreçten sonra nasıl bir hazırlık dönemi geçireceklerini, takıma adaptasyonlarını, fiziksel ve taktiksel gelişimlerinin ne kadar sürede olacağının bilinmediğini belirti.

ÜSTEK DESTEKTEN YAKINDI

Özköylü, kadrodaki noksanlıklardan dertlenirken Başkanı Mustafa Üstek, ciddi transferler yaptıklarını ve bu transferlerin bütçesinin 15 milyon TL'yi geçeceğini ifade etti. Mevcut yönetiminden maddi anlamda istediği desteği alamadığını belirten Üstek, bütçenin beklentilerinin üstünden olduğunu söyledi.  Transferi en kısa sürede bitireceklerini dile getiren Üstek, takımın da birkaç takviyeyle iyi bir yere geleceğini iddia etti.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.