Denizlispor'da tamam ya da devam maçı

Denizlispor'da tamam ya da devam maçı

Spor Toto 1. Lig'de küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede Denizlispor zorlu deplasmanda Samsunspor'a konuk oluyor.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor deplasmanda Samsunspor ile karşı karşıya geliyor. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren mücadelede iki takımında puan kaybına tahammülü bulunmuyor.

Ligin bitimine 3 hafta kala ateş hattında yer alan Samsunspor ile Denizlispor, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda kozlarını paylaşıyor. 22 Nisan Pazar günü saat 13.00'da başlayacak olan ve hakem Özgür Yankaya'nın yöneteceği Samsunspor Denizlispor karşılaşması beIN Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Geçen hafta evinde zirve mücadelesi veren Rizespor ile 0-0 berabere kalan Denizlispor 34 puanla düşme hattının bir basamak üzerinde yer alırken son hafta maçında deplasmanda Eskişehirspor'a 5-0 kaybeden Samsunspor da yine aynı puanla ateş hattında yer alıyor. İki takım arasında ligin ilk yarısında Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan mücadele ise 0-0 sona ermişti.

Karşılaşma öncesinde Samsunspor'da kırmızı kart cezalısı Çağrı Ortakaya ile sakat olan Mohamed Larbi; Denizlispor'da da sarı kart cezalısı olan Ziya Alkurt bu karşılaşmada forma giyemeyecekler.

SAMSUNSPOR - DENİZLİSPOR

Stat: Samsun 19 Mayıs

Hakem: Özgür Yankaya

Tarih: 22 Nisan Pazar

Saat: 13.00

Yayın: beIN Sports Max 1

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.