Denizlispor'da yaprak dökümü! Horoz dağılıyor...

Denizlispor'da yaprak dökümü! Horoz dağılıyor...

Denizlispor'da sezon sonunda teknik direktör Fatih Tekkle ile beraber 13 oyununun sözleşmelerinin sona ermesi yönetimi düşündürüyor.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de mücadele eden ve büyük ihtimalle bir mucize olmazsa ligde kalması kesinleşen Denizlispor'da gelecek sezonun hazırlıkları başladı. Son hafta sahasında Gaziantespor'u 5-0 deviren yeşil siyahlılarda büyük vir sevinç yaşanırken gelecek sezon sözleşmesi bitecek oyuncuların çokluğu yönetimin kafasını iyice karıştırıyor.

Yeşil siyahlılarda sözleşmeleri yakın bir zamanda sona erecek olan 13 futbolcu ile Boluspor maçının ardından masaya oturulacak. Bu futbolcular arasında Alperen Babacan, Lazic, Hasan Kılıç, Aissati, Eze, Barış, Berkan, Burak, Cenk, Kappel, Taşkın, Hüseyin ve Veli'nin yer aldığı belirtildi. Alperen, Hasan, Lazic ve Eze ise devre arasında yeşil siyahlı takıma kiralık olarak gelmişlerdi.

Bunlarında yanında takımı toparlayan Fatih Tekke'nin sözleşmesi de sezon sonunda bitecek. Takımın çıkışında büyük pay sahibi olan Tekke ile de yola devam etmek isteyen yönetimin ne yapacağı ise şimdiden merak ediliyor. Denizlispor'a geldiğinden bu yana kısa zaman içerisinde 21 puan toplayan Tekke ile yönetimin anlaşamaması durumunda başka bir hoca ile temas geçilecek. Kesin kararların ise Boluspor maçının ardından kesinlik kazanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.