Denizlispor'dan Güneş'e yapılan çirkin saldırıya kınama!

Denizlispor'dan Güneş'e yapılan çirkin saldırıya kınama!

Dün akşam Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan ve büyük olayların çıktığı karşılaşma sonrasında Denizlispor'dan tecrübeli hoca Şenol Güneş'e geçmiş olsun mesajı geldi.

A+A-

Spor Toto 1. Lig takımlarından dün akşam Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada yaşanan çirkin olaylara seyircisiz kalmadı ve Şenol Güneş'e geçmiş olsun mesajı gönderdi.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan rövanş maçında yaşananlar dün geceye damgasını vurdu. Çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen derbide Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in yaralanmasına neden olan olaylar dünya basını ve Türk basınında geniş yer buldu.

Ülker Stadı'nda 0-0 devam eden maçın 57. dakikasında Beşiktaş yedek kulübesi ile Fenerbahçeli taraftarlar arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Siyah beyazlı kaleci Tolga Zengin ile sarı lacivertli taraftarlar arasında yaşanan hararetli tartışma sırasında teknik direktör Şenol Güneş'in kafasına bir cisim isabet etti.

Yaşanan olayların ardından Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş hastaneye kaldırılırken tecrübeli hocanın kafasına 5 dikiş atıldı. Tüm geceyi hastanede müşahede altında geçiren Güneş ardından taburcu edildi.

Denizlispor Kulübü ise yaşanan olaylara seyirci kalmayarak resmi sosyal medya hesapları üzerinden Şenol Güneş'e geçmiş olsun mesajı göndererek yaşananlara büyük tepki gösterdi.

Geçmiş olsun Şenol Güneş!

Türk futbolunda önemli başarılara imza atmış teknik direktörlerden Şenol Güneş'e yapılan çirkin saldırıyı kınıyor, sporda şiddetin son bulmasını temenni ediyoruz.

Denizlispor Kulübü

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.