Denizlispor Süper Lig'e kenetlendi!

Denizlispor Süper Lig'e kenetlendi!

Spor Toto 1. Lig'de ikinci devreye Gazişehir zaferiyle başlayan Denizlispor'da şimdiden şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de ikinci devreye Gazişehir zaferiyle başlayan Denizlispor'da şimdiden şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı.

 

Spor Toto 1. Lig'de en önemli rakiplerinden Gazişehir Gaziantep'i deplasmanda yenen Denizlispor, Süper Lig yolunda dev bir adım attı. Bu zaferle 39 puana yükselip 2. sıradaki yerini koruyan yeşil-siyahlılar, yarıştaki en ciddi rakibine 8 puan fark atarken lider G.Birliği'nin Hatay'a yenilmesiyle zirveyle farkı da 2 puana indirdi. Teknik direktör Yücel İldiz, Denizlispor'un başında çıktığı 10. maçında da yenilgi yüzü görmeyip müthiş bir istatistiğe imza attı.

 

Denizlispor'la 8 galibiyet, 2 beraberlik alan deneyimli teknik adam, Ege ekibini şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri haline getirdi.

 

Gaziantep'te 3 puanı çok istediklerini vurgulayan teknik patron Yücel İldiz, "Maçın başından sonuna kadar galibiyete inanmıştık. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz" açıklamasını yaptı. Camia olarak ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ve bunu başardıklarını belirten İldiz, "Devre arasına çok iyi bir konumda girmiştik. İkinci yarıya ise çok zor bir deplasman maçıyla başladık. Güzel bir başlangıç yaptık. Hedefe emin adımlarla yürüyoruz" dedi.

 

En önemli gol ayaklarından biri olan Ziya Alkurt, ligdeki gol sayısını 6'ya çıkardı ve takımın en golcü ismi Mehmet Akyüz'ü yakaladı. Ziya, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında Denizli'de oynanan maçlarda Gazişehir Gaziantep'e 2 gol atmıştı. 15 maçın 14'ünde banko oynayan 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Gazişehir filelerini yine boş geçmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.