Denizlispor'un son sınavı Boluspor!

Denizlispor'un son sınavı Boluspor!

Spor Toto 1. Lig son hafta maçında Denizlispor deplasmanda Boluspor ile karşı karşıya geliyor. Boluspor Denizlispor maçı canlı yayınla beIN Sports 4 kanalında canlı yayında olacak.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de Denizlispor son hafta maçında deplasmanda Boluspor ile karşılaşıyor. Sezon sonunda Play-Off oynayacak Boluspor evinde kümede kalmayı büyük ölçüde garantileyen Denizlispor'u konuk ediyor.

5 Mayıs Cumartesi gününde Bolu Atatürk Stadı'nda oynanacak olan Boluspor - Denizlispor karşılaşmasını hakem Özgüç Türkalp yönetecek. Saat 19.00'da başlayacak olan Boluspor - Denizlispor maçını futbolseverler beIN Sports 4 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Geçen hafta deplasmanda Eskişehirspor ile 2-2 berabere kalarak Süper Lig'e çıkma şansını Play-Off maçlarına bırakan Boluspor, son hafta maçında sahasında Gaziantepspor'u 5-0 ile geçerek büyük ölçüde ligde kalan Denizlispor'u sahasında konuk edecek. İki takım arasında 24 Aralık 2017 tarihinde Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan sezonun ilk maçında 1-1'lik beraberlik çıkmıştı.

Boluspor'da sarı kart cezalıları olan Alim Öztürk ile Furkan şeker bu mücadelede forma giyemeyecekler.

BOLUSPOR - DENİZLİSPOR

Stat: Bolu Atatürk

Hakem: Özgüç Türkalp

Tarih: 5 Mayıs Cumartesi

Saat: 19.00

Yayın: beIN Sports 4

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.