Denizlispor zorlu Balıkesirspor deplasmanında

Denizlispor zorlu Balıkesirspor deplasmanında

Spor Toto 1. Lig 30. hafta karşılaşmasında kümede kalma savaşı veren Denizlispor deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oluyor.

A+A-

Spor Toto 1. Lig 30. hafta maçında Denizlispor deplasmanda Balıkesirspor Baltok ile karşı karşıya gelecek. Balıkesirspor Denizlispor maçına ait tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz.

 

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma savaşı veren Denizlispor deplasmanda Balıkesirspor'a konuk oluyor. 9 Nisan Pazartesi günü Balıkesir Atatürk Stadı'nda oynanacak ve saat 18.00'da başlayacak Balıkesirspor Denizlispor karşılaşması beIN Sports Max 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bülent Birincioğlu'nun yöneteceği Balıkesirspor Denizlispor maçının yardımcı hakemliklerini Serkan Gençerler ve Gökmen Olgaç yapacak.

 

Son 3 hafta 2 galibiyet alan Balıkesirspor geçen hafta deplasmanda Eskişehirspor'u 3-1 devirerek Play-Off'a kalma yolunda iyice umutlanırken Denizlispor ise şampiyonluk adaylarından Ankaragücü'nü sahasında 3-1 devirerek kümede kalma yolunda çok önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

Balıkesirspor Denizlispor

 

Balıkesirspor ile Denizlispor tarihlerinde daha önce 26 kez karşı karşıya geldiler. Bu karşılaşmaların 7'sini Balıkesirspor kazanırken 10'unda ise Denizlispor galip geldi. Ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Balıkesirspor deplasmanda Denizlispor'a karşı 2-0 kazanmıştı. Denizlispor'da eksik veya cezalı oyuncu bulunmazken Balıkesirspor'da yan bağlarında kopma olan Tomislav Glumac sakatlığı nedeni ile bu mücadelede forma giyemeyecek.

 

Ankaragücü'nü evinde mağlup eden Denizlispor'da yönetimden oyunculara 10'ar bin liralık prim ödülü geldi. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, takım için ayrıca 400 bin liralık maç başı primi dağıtacaklarını da belirtti. Ankaragücü ise Denizlispor deplasmanındaki olayları nedeni ile TFF'den 1 maç seyircisiz cezası aldı.

Balıkesirspor - Denizlispor

Hakem: Bülent Birincioğlu

Tarih: 9 Nisan Pazartesi

Saat: 18.00

Yayın: beIN Sports Max 1

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.