Denizliye Sarayköylü Efeler Damgası

Denizliye Sarayköylü Efeler Damgası

A+A-

Hasan Güngör Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen Halk Oyunları Denizli İl Yarışmaları’na “Sarayköylü Efeler” damga vurdu. Okullar ve kulüpler bazında 10 farklı kategoride düzenlenen yarışmalarda Sarayköy’den katılan ekipler 9 birincilik ve 1 ikincilik elde ettiler.

 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın da izlediği halk oyunları yarışmalarında, okullar bazında Minikler Düzenlemesiz dalda Sarayköy 24 Mayıs İlkokulu 1. oldu. Yıldızlar Düzenlemeli ve Düzenlemesiz dalda Sarayköy Atatürk Ortaokulu her iki branşında 1.si oldu. Okullar Arası Gençler Düzenlemeli ve Düzenlemesiz dal da ise kulüpler bazında Sarayköyspor Kulübü adına yarışan Pamukkale Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1. basamağın sahibi oldular.

 

Kulüpler bazında yapılan yarışmalarda ise, Sarayköyspor Kulübü salonda fırtına gibi esti. Minikler düzenlemesiz, Yıldızlar düzenlemeli, Gençler düzenlemeli ve düzenlemesiz dallarda 1.liği kimseye vermeyen Sarayköyspor Kulübü, sadece Yıldızlar düzenlemesiz dalda 2. oldu. Bu sonuçlarla hem okullar hem de kulüp olarak nisan ayında yapılması planlanan Ege Bölge Finalleri’ne katılmaya hak kazanan Sarayköylü efeler, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile kendilerini izlemeye gelen ailelerine büyük mutluluk yaşattılar.

 

Alınan büyük başarıların ardından açıklama yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ”Hem okullar bazında hem de kulüpler bazında yarışan tüm kardeşlerime, antrenörleri Ömür Günay Hocamıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yoğun bir çalışmanın, azmin ve inancın semeresini bugün muhteşem bir zaferle aldılar. 10 farklı kategoride yarışan kardeşlerimiz 9 dalda birincilik, 1 dalda ikincilik elde ederek Türkiye Şampiyonluğu’na giden yolun ilk virajını, tüm Denizli’yi kendilerine hayran bırakarak döndüler. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm Türkiye, Sarayköylü Efeleri konuşacak. Sarayköy Belediyesi olarak onlara sponsor olmakla, onlara destek vermekler ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bugün bir kez daha gördük. Burada ter döken kardeşlerim kadar onları bu salonda destekleyen ailelerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.