Depoları Doldurun! Zam Geliyor

Depoları Doldurun! Zam Geliyor

Enerji Petrol Gaz İstasyonları İşveren Sendikası tarafından yapılmış olan açıklamaya göre, akaryakıt fiyatlarına zam yapıldı. Zam 1 Eylül itibariyle geçerli olacak.

A+A-

ABD’nin yaptırım kararlarının ardından hızlı bir yükselişe geçen doların yansımaları çok sert hissedilmeye başladı. Gıda’dan akaryakıta pek çok unsur zamlandı. Marketlerde fiyat güncellemeleri günlük değişmeye başladı. Doların yükselişi vatandaşın cebini yakmaya başladı.

Bugün Denizli Şoförler Odası'nın yapmış olduğu açıklamaya göre 3 Eylül tarihinden sonra geçerli olmak üzere minibüs toplu taşıma araçlarında yüzde 10'luk bir zam uygulanacağı belirtilmiş ve 2 lira 25 kuruş olan sivil ücret tarifesinin 2 lira 50 kuruşa çıktığı ilan edilmişti. Bununla birlikte yapılmış olan açıklamada öğrencilerin 1 lira 75 kuruş olan ücret tarifesinin değişmediği belirtilmişti.

Akaryakıt Zamlanıyor

Enerji Petrol Gaz İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), sosyal medya hesabı Twitter üstünden yapmış olduğu açıklamada akaryakıt fiyatlarına zam geldiğini ifade etti. EPGİS, yarından (1 Eylül) itibaren fuel oil’e 17 kuruş,  gaz yağı’na 21 kuruş, kalorifer yakıtına ise 20 kuruş zam geleceğini ilan etti.

EPGİS’in yapmış olduğu açıklamada Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışının. 01 / 09 / 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Kalorifer yakıtında 20, Fuel Oil’de 17, Yüksek Kükürtlü Fuel Oil’de 15, Gaz yağında 21 kuruş arttığı belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.