Derdimiz Milletimiz

Derdimiz Milletimiz

Derdimiz Milletimiz

A+A-

“DERDİMİZ MİLLETİMİZDİR, ÜLKEMİZİN GELECEĞİDİR”

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şubesi Başkanı Emre Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Kamu-Sen ve TES Genel Başkanı İsmail Koncuk’u ziyaret etti.

 

Ankara Genel Merkezde gerçekleşen ziyarette Genel Başkan İsmail Koncuk, TES Şube Başkanı Emre Erdoğan’dan Denizli’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

“GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ”

Ziyarette konuşan Türkiye Kamu-Sen ve TES Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türkiye Kamu Sen’in Türk milleti ve Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş insanların oluşturduğu bir yapı olduğunu söyledi. Koncuk, “Demokrasinin olmadığı, insana saygıyı hiçe sayan kurumların geleceği olmaz. Dolayısıyla demokrasiyi savunacağız, asla demokrasiden vazgeçmeyeceğiz.Türk milleti ve Türkiye sevdasıyla yoğrulmuş insanların oluşturduğu bir yapıyız. Derdimiz milletimizdir, ülkemizin geleceğidir.100 bin, 200 bin, 500 bin üyeniz olursa o kadar muhatap alınırsınız. Bu nedenle teşkilatımızı daha güçlü kılmak zorundayız” dedi.

“YETKİLİ OLMALIYIZ”

Hakkı tutup kaldırmak iddialarından asla vazgeçmeyeceklerini kaydeden Koncuk, “Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen’in sıfatı dik ve adam gibi sendikadır, yiğit duruşlu sendikadır, sözünü her ortamda esirgemeden söyleyen, milletimizin geleceği adına kaygılanan ve bu kaygılarını da en net bir şekilde ortaya koyan sendikadır. Bu teşkilat hakkı tutup kaldırmak iddiasından asla vazgeçmeyecektir. Biz bu yapı içerisinde ne kadar insanı yanımıza çekersek, ülkemizin ve milletimizin geleceği adına bir insan kazanmış olacağız. Bu mücadeleyi daha da ileriye götürmek, daha güçlü kılmak ise üye sayımızı artırmakla mümkündür. Yetkili olmalıyız. Sözünüzün daha geçerli olması belki üye sayısı ile doğru orantılı değil. Nitekim 1 milyon üyesi olan sendikanın sözünün dikkate alınmadığını görüyoruz. Ama artık bütün memurlarımızın nasıl bir sendikal faaliyeti desteklemesi gerektiği sorusunu kendisine sorması ve iyi bir cevap bulması lazım. Sonuç almak istiyorsak, bunu yapmalıyız” ifadelerini kullandı. MESUT GÜLER

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.