Destici: ''Barajlar Kaldırılsın''

Destici: ''Barajlar Kaldırılsın''

Destici: ''Barajlar Kaldırılsın''

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partinin 25. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Denizli’ye geldi.

Büyük Birlik Partisi’nin 25. Kuruluş yıldönümünü kutlamak amacıyla Denizli’ye gelen Mustafa Destici, Dedeman Otel’de yapılan kutlama programında, uzun süredir Büyük Birlik Partisi için çaba sarf eden isimlere plaket vererek ödüllendirdi.

Gündemi değerlendiren Genel Başkan Mustafa Destici, yeni çıkan KHK tüm taşeron işçileri kapsamadığı gibi mülakatla taşeronluktan kadroyla belli süreler içinde geçileceğini öğrendik. Hükümetin, ‘taşerona verdiği sözü tutmasını’ istiyoruz.

SİYASİ PARTİ YASASI DEĞİŞSİN VE SEÇİM BARAJI KALDIRILSIN

Siyasi partiler kapatılmamalıdır, kim suç işliyorsa cezasını çekmeli. Kim olursa olsun, Genel başkansa genel başkan, yardımcısıysa yardımcısı cezasını çeksin. Günümüzde de Siyasi Partiler Yasası’nda kapatılması sebebi olarak ‘laikliğe aykırı fiillerin odağı haline’ gelmek maddesi var. Bugün bu madde uygulanmıyor olabilir fakat Cumhuriyet mitinglerinde vb olaylarda bu maddenin nasıl uygulandığını gördük.

SEÇİM BARAJI TAMAMEN KALDIRILSIN

Dedeman Otel’de konuşan Destici, belli bir rakamlar üzerinde ne için konuşuyoruz ki? Sana ne milletin yaptığı tercihten. Seçmen kime istiyorsa ona oy versin. Sen niye önüne baraj koyuyorsun bu hakkı kim veriyor dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.