DHA’ya, İki Ödül Birden

DHA’ya, İki Ödül Birden

Denizli ilinde yapılan 2. Kristal Horoz Basın Ödülleri, sahiplerini verildi. 10 farklı dalda dereceye girmiş olan basın mensuplarına ödülleri, tören ile verildi. Demirören Haber Ajansı Denizli Muhabiri Ramazan Çetin, genel haber branşında 1. ve fotoğraf d

A+A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve Denizli Büyükşehir Belediyesi ortaklığında yapılan Kristal Horoz Basın Ödülleri töreninin 2.si dün, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nda gerçekleştirildi. Pek çok katılımın olduğu ödül töreninde DHA iki ödül birden aldı.

Gecede konuşan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Nuri Boyacı, Denizli'nin medya bakımından çok hareketli bir şehir olduğunu, habercilik ve gazetecilikte de yoğun rekabetin yaşadığını ifade etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan’da basının öneminden bahsettiği konuşmasında , gazeteci kardeşlerin kendi ayakları üstünde durabilmesinin, özgür olmaları adına kurumsal olarak onlara her zaman destek vermeye, onların yanında olmaya gayret gösterdiklerini, 15 Temmuz gecesinde gazeteci kardeşlerin tankların karşısına, çatışmaların içine girdiğini, ilk sokağa çıkanın da onların olduğunu belirtti.

2 Ödül Birden

Konuşmalardan sonra dereceye giren basın mensuplarına ödülleri takdim edildi. DHA Denizli Muhabiri Ramazan Çetin ödül töreninde, genel haber branşında 'Anne Terliği silah sayıldı' haberi ile 1. ödülünü Vali Vekili Celalettin Cantürk'ten aldı. Fotoğraf branşında ise 'Benzeri Yok' adındaki fotoğrafı ile 2.lik ödülünü İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in elinden aldı. Törende, toplam da29 gazeteci ödül aldı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.