Dikkat! Sizi De Arayabilirler

Dikkat! Sizi De Arayabilirler

Denizli ilinde kötü niyetli kişilerce Denizli Valisi, Vali Yardımcısı ve Özel Kalem Müdürü'nün isimleri kullanılarak iş adamları ve hayırsever vatandaşların dolandırılmaya çalışıldığını ortaya çıktı.

A+A-

Denizli ilinde son günlerde kötü niyetli bazı kişiler tarafından Denizli Valisi, Vali Yardımcıları, Özel Kalem Müdürü’nün isimlerini kullanıldığı ve bu şekilde; iş adamlarının ve hayırsever vatandaşların ev, iş veya cep telefonlarının aranarak, sağlık, okul gezileri ve bunun gibi bazı bahaneler ile Valiliğin adına bağış veya yardım kampanyası ismi altında para talep ettikleri ve böylece vatandaşları dolandırmaya çalıştıkları, bu teşebbüslerin de gittikçe arttığı ifade edildi.

İtibar Etmeyin

Denizli Valiliği tarafından konu ile alakalı yapılmış olan açıklamada Valiliğin veya herhangi bir kamu kurumumun vatandaşlardan, işadamlarından veya esnaftan; telefon veya diğer iletişim yolları ile herhangi bir amaç ile yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmadığı belirtildi. Açıklamanın devamında valiliğin ya da herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin ismi kullanarak telefon vb. yöntem ile yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesi ve tedbir amaçlı olarak da böyle bir durum ile karşılaşmış olan vatandaşların evvela Valilik Özel Kalem Müdürlüğü ile görüşüp durumu haber etmeleri ( 0258-265-18-82 ), daha sonra Emniyet Müdürlüğü’nün ( 155 ) ya da Jandarma Komutanlığı’nın ( 156 ) numaralı telefonlarının aranarak ihbarda bulunulması önemle rica olunduğu belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.