Diyanet'ten ihraç edilen rockçı imam başkan adayı

Diyanet'ten ihraç edilen rockçı imam başkan adayı

Rockçı imam olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kaş Belediyesi'nden bağımsız başkan adayı oldu.

A+A-

Rockçı imam olarak tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Kaş Belediyesi'nden bağımsız başkan adayı oldu.

'Rock'çı İmam' adıyla tanınan Ahmet Muhsin Tüzer, Kaş Belediyesi'nden bağımsız başkan adayı oldu. Kendi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Tüzer açıklamasında, "Bir partiye bağlı kalan Belediye Başkanı hiçbir zaman özgür olamaz. Kendi hizmetlerini hiçbir zaman yapamaz." dedi.

Tüzer, geçtiğimiz yıl Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki görevinden ihraç edilerek uzunca bir süre gündem olmuştu. Bugün sosyal medya hesabı Facebook üzerinden paylaşımlarda bulunan Tüzer, "Ülkemizin geleceği ve istikbalimizin umudu olan gençler…! Birlikte başaracağız." dedi.

Ahmet Muhsin Tüzer

Facebook Paylaşımı

Tüzer Facebook üzerinden paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı: "Hiç bir partiye bağlı kalmaksızın Kaş'a Bağımsız Belediye Başkanı Adayı oldum. Bu düşünceyi bana aşılayan Sokrates'in bir sözünü sizlerle paylaşmak istiyorum: 'Likyalılara hiçbir zaman, hiçbir kimse bey olamadı.' Ülkemizin de içerisinde bulunduğu bu yozlaşmış sosyolojide şunun farkına vardım ki, bir partiye bağlı kalan Belediye Başkanı özgür değildir ve kendi hizmetlerini yapamıyordur veya yapmakta zorlanıyordur. Bu neticeyle partiyle içli dışlı olmak yerine halkımız ile içli dışlı olmayı tercih ediyorum." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.