Diyar Diyar Korosu, Roman Kafe'de

Diyar Diyar Korosu, Roman Kafe'de

Diyar Diyar Korosu, Roman Kafe'de

A+A-

Denizli yeni bir eğlence merkezine daha kavuştu.  Merkezefendi ilçesi Altıntop Mahallesinde ( Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde ) faaliyete geçen Roman Kafe açılışını Diyar Diyar Türk Halk Müziği Korosunun şefi Münir Meral ve solistleri ile muhteşem bir açılış yaptı.

Açılışta Türk Halk Müziği korosu korosu şefi Münir Meral'in yönetiminde misafirlere türkü tadında bir konser verdi. Roman Kafenin açılışına katılan misafirler gönüllerince eğlendi. Açılışa katılan misafirler ve solistler gönüllerince eğlendi.Yurdumuzun dört bir yanından seslendirilen türkülerle coşan solistler ve seyircilere teşekkür ettiğini dile getiren Roman Kafe işletmecisi Yasin Uysal ; Denizli'ye bir yenilik getirmek  ve insanlarımızın aileleri ile eğlenebilecekleri bir yer olsun istedik, onun için kafemizi açtık. Denizlili türkü severlere alkolsuz hizmet vermek istiyoruz.

Biz burada sanat ve sanatçıları ön plana çıkaracağız. İster profesyonel ister amatör olsun türkü ve türkülere gönül veren herkesi bekliyoruz dedi...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.