Dizilerin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Dizilerin yeni bölümleri ne zaman başlayacak?

Dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merakla beklenirken sorunun cevabı henüz belli olmadı. Çukur, Söz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çocuklar Duymasın, Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova, Avlu, Arka Sokaklar, Gülp

A+A-

Dizilerin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı merakla beklenirken sorunun cevabı henüz belli olmadı. Ekranlarda fırtına gibi esen Çukur, Söz, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çocuklar Duymasın, Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Bir Zamanlar Çukurova, Avlu, Arka Sokaklar, Gülperi, İstanbullu Gelin, Çarpışma, Kızım, Erkenci Kuş ve Savaşçı dizilerinin yeni bölümlerinin ne zaman başlayacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

 

Yeni yıl itibarı ile ekranlarda fırtına gibi esen fenomen dizilere ara verildi. Her sene başında reklam verenler ile yapımcılar arasındaki anlaşmazlık yüzünden dizilerin yeni sezon bölümleri sekteye uğradı.

style="display:block; text-align:center;"

data-ad-layout="in-article"

data-ad-format="fluid"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="3103798692">

 

Dizilerin Yeni Bölümleri Neden Yok Ne Zaman Başlayacak?

 

Diziler yeni yıldan itibaren yaklaşık 3 hafta boyunca olmayacak. Son yapılan açıklamalardan sonra ise tahmini olarak ekranlarda boy gösteren dizilerin 21 Ocak 2019 Pazartesi gününden itibaren başlaması bekleniyor.

style="display:block"

data-ad-format="autorelaxed"

data-ad-client="ca-pub-8815278019756061"

data-ad-slot="8192473847">

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.